elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora i Pamesa uniran sinergies per a impulsar l'ús urbà de la ceràmica

Almassora i Pamesa uniran sinergies per a impulsar l'ús urbà de la ceràmica
  • L'alcaldessa d'Almassora, María Tormo, s'ha reunit amb el president de Grup Pamesa, Fernando Roig, per a analitzar la situació d'aquesta important empresa establida en la localitat

  • L'Ajuntament i l'empresa taulellera acorden treballar en un projecte per a fer valdre i embellir diferents espais de la localitat a través de l'ús de ceràmica

L'alcaldessa d'Almassora, María Tormo, s'ha reunit amb el president de Grup Pamesa, Fernando Roig, per a conjuminar sinergies entre l'Ajuntament i aquest gran conglomerat ceràmic que és líder mundial.

En la trobada, celebrat a l'Ajuntament d'Almassora, l'alcaldessa ha traslladat a Roig el pes econòmic que *Pamesa té en el teixit industrial de la localitat, ja que és un generador d'ocupació i oportunitats. En aquest sentit, Tormo li ha agraït a Roig la seua predisposició amb Almassora i tots dos han abordat la possibilitat de col·laborar en un projecte que permeta embellir l'entorn urbà de la localitat a través de l'ús de la ceràmica.

“Pamesa és una empresa insígnia d'Almassora, dins d'un potent sector, com el tauleller, que és el motor econòmic de la província”, ha afirmat l'alcaldessa, al mateix temps que ha mostrat el seu suport al clúster ceràmic per l'asfixiant increment dels costos derivats del consum de gas. “Hem de donar oxigen al sector, per la qual cosa les ajudes han d'arribar perquè és una necessitat per a una indústria amb gran potencial que ha de continuar sent competitiva en un mercat globalitzat”, ha exposat Tormo.

A la reunió també han assistit el regidor d'Hisenda, José Claramonte; la regidorad'Ocupació, Silvana Rovira; el regidor d'Indústria, Vicente Martínez-Galí, així com el director financer de Pamesa, Miguel Pérez; i el director de Compres de la companyia, Javier Portalés.

Quant a la col·laboració a desenvolupar s'ha posat damunt de la taula un possible projecte per a emprar ceràmica, com a trencadís o altres formats, per a embellir i fer valdre espais degradats de la localitat, com són els ponts de la carretera N-340 o de les vies del tren, entre altres punts.

Totes dues parts s'han instat a continuar treballant a definir aquest projecte. “Almassora és un municipi tauleller i hem d'apostar per la nostra indústria i emprar material ceràmic per a millorar i embellir l'entorn urbà”, ha remarcat l'alcaldessa.

Pujar