elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora obrirà el dilluns el consultori mèdic de la platja per a garantir l'assistència sanitària

Almassora obrirà el dilluns el consultori mèdic de la platja per a garantir l'assistència sanitària
  • Les dependències sanitàries de Pla de la Torre prestaran servici diversos dies a la setmana, fins a mitat de setembre, en horari de 12.00 a 14.00 hores.

Almassora obrirà este pròxim dilluns, 17 de juny, el consultori auxiliar de la platja per a garantir l'assistència sanitària als seus veïns. Així, després de les converses mantingudes amb el Departament de Salut de Castelló, s'ha aconseguit disposar d'un metge i un infermer que estaran destinats en estes dependències durant els mesos estivals.

L'alcaldessa d'Almassora, María Tormo; la regidora de Sanitat, Eugenia *Martinavarro; i la regidora de Platges, *Silvana Rovira, han visitat les instal·lacions del Pla de la Torre per a supervisar que el consultori compta amb tots els mitjans i recursos sanitaris necessaris perquè puga reobrir les seues portes.

“Este estiu hi haurà assistència sanitària a la platja, gràcies a les gestions realitzades i a la predisposició de la Conselleria de Sanitat, perquè els nostres veïns necessiten i mereixen una sanitat pública de qualitat i pròxima”, ha assenyalat l'alcaldessa, qui ha recordat que, després de prendre possessió del càrrec l'any passat, van aconseguir in extremis trobar una metge perquè passara consulta a la platja, atés que el consultori portava anys tancat.

“Portem mesos parlant amb la Conselleria per a assegurar-nos que tindrem un facultatiu i podrem donar servici en el consultori, a diferència del que va ocórrer amb l'anterior govern del *Botànic, on no vam ser una prioritat”, ha recalcat Tormo.

La consulta estarà oberta per a l'atenció dels pacients, al juliol i agost, els dilluns, dimecres i dijous, de 12.00 a 14.00 hores, fins a mitat del mes de setembre. Este mes de juny, els dies d'atenció seran els dilluns 17 i 24 i els dijous 20 i 27, mentres que, al setembre, seran també dilluns i dijous.

Els pacients han de sol·licitar cita en el centre de salut, seguint el mecanisme habitual, i ací seran remesos al consultori de la platja.

 

Pujar