25 de febrer de 2020 25/2/20

Almassora obri la reserva de places per a l’Escola de Nadal en el Regina Violant

Almassora obri la reserva de places per a l’Escola de Nadal en el Regina Violant - (foto 1)
  • Les activitats estan dirigides per a menors de 2 i 12 anys

El període de preinscripció per a l’Escola de Nadal d'Almassora ja està en marxa i durarà fins al pròxim 22 de novembre. El programa, dirigit per a menors de 2 i 12 anys, tindrà lloc els dies 23, 26, 27 i 30 de desembre, a més del 2 i 3 de gener. El col·legi Regina Violant acollirà aquesta iniciativa que enguany té com a títol “Quan el Grinx va robar el Nadal”.

L'horari de l’Escola de Nadal és des de les 7.30 fins a les 14.00 hores i el seu preu és de 42,30 euros. D'altra banda, els familiars tenen l'opció d'augmentar la jornada dues hores més fins a les 16.00 hores per 28 euros, amb el servei de menjador sota la supervisió de monitors. Els membres de família nombrosa, monoparental, d'acolliment o educadora tenen un preu reduït de 33,84 euros per al primer horari i de 22,40 euros per al menjador.

Les famílies interessades poden realitzar la reserva de plaça de manera presencial en l'oficina del SIAC o mitjançant la pàgina web municipal www.almassora.es fins al 22 de novembre. L'oficialització de la matrícula serà entre els dies 2 i 5 de desembre. Cal recordar que les places són limitades i qui no realitze la seua inscripció perdrà la plaça i passarà a la següent persona que estiga en la llista d'espera.

La regidora d'Educació, Raquel Barberà, ha destacat l’Escola de Nadal com “una oportunitat molt pràctica perquè els més xicotets aprofiten les vacances de Nadal per a aprendre i gaudir amb activitats de tota mena a un preu raonable”. A més, l'edil ha recordat a les famílies la importància de complir amb les dates marcades pels tècnics per a no perdre la plaça.

Pujar