18 de gener de 2021 18/1/21

Almassora obri el període de renovació de llicències de les terrasses de bars i cafeteries

Almassora obri el període de renovació de llicències de les terrasses de bars i cafeteries - (foto 1)
  • Els hostalers tenen des de l’1 de gener fins al 31 de març per a formalitzar la sol·licitud

Els titulars o arrendataris d'activitats d'hostaleria que ocupen via pública amb cadires o taules a Almassora ja poden renovar la seua llicència. La Regidoria de Comerç ja ha obert el període de renovació de permisos que abasta des de l'1 de gener fins al 31 de març. L'Ajuntament prendrà les mesures corresponents amb els negocis que no formalitzen la seua sol·licitud i mantinguen la seua ocupació de la via pública.

A més, el consistori ha recordat als hostalers tres punts bàsics per al correcte ús de les terrasses: la prohibició d'adossar a la façana o apilar en la via pública productes que siguen objecte de la propietat, la prohibició de la instal·lació de taules, cadires, tendals, etc., que continguen publicitat (excepte la del propi local) i finalment, l'obligació de retirar tots els elements de la terrassa i deixar la via pública neta en finalitzar la jornada.

El regidor de Comerç, Javier Martí, ha puntualitzat que els propietaris de les terrasses que ocupen via pública hauran de realitzar la seua sol·licitud en les instal·lacions de l'Ajuntament. Per això, ha instat que acudisquen tots dins del termini establit que finalitza el 31 de març.

Pujar