9 d’abril de 2020 9/4/20

Almassora obri el període de preinscripció per a la seua Escola de Pasqua

Almassora obri el període de preinscripció per a la seua Escola de Pasqua - (foto 1)
  • El col·legi Cardenal Cisneros acollirà les activitats entre el 14 i el 17 d’abril

MÉS FOTOS
Almassora obri el període de preinscripció per a la seua Escola de Pasqua - (foto 2)

La Regidoria d'Educació d'Almassora ha obert el termini de preinscripcions per a l'Escola de Pasqua que albergarà el col·legi Cardenal Cisneros des del 14 al 17 d'abril, tots dos inclusivament. Les famílies interessades a apuntar als xicotets hauran de realitzar la preinscripció entre el 10 i el 18 de març en l'oficina del SIAC o a través de la pàgina web del consistori. D'aquesta manera, els pares hauran d'avisar per correu electrònic si finalment declinen la inscripció.

D'altra banda, el període de matriculació comprén des del 26 de març fins al 2 d'abril. Cal recordar que les places són limitades. L'usuari que no s'inscriga el dia i hora que toca perdrà la seua plaça en detriment de la següent persona que estiga en llista d'espera. A més, les famílies que vulguen realitzar alguna consulta podran escriure un correu electrònic a l'adreça: educacio@almassora.es.

L'horari de l'Escola de Pasqua serà de 7.30 a 14 hores. En el cas d'optar pel servei de menjador, els menors acabaran les seues activitats en Cardenal Cisneros a les 16 hores. El preu per als usuaris sense menjars és de 34,20 euros, els que sí que opten pel servei de menjador pagaran 16 euros més.

Quant a les famílies nombroses, monoparentals, d'acolliment o educadora compten amb un preu reduït de 27,36 euros, sense servei de menjador. Aquest tipus de famílies que requerisquen complementar les activitats amb el menjar hauran de pagar un suplement de 12,80 euros. Cal destacar que els preus són els mateixos que l'edició passada.

La regidora d'Educació, Raquel Barberà, ha mostrat “satisfacció després de poder oferir una vegada més aquest servei de l'Escola de Pasqua, per a moltes famílies és una eina molt útil poder deixar als seus xicotets gaudint amb tota mena d'activitats en aquests dies festius”, ha declarat l'edil.

Pujar