23 de setembre de 2020 23/9/20

Almassora obri la contractació de personal docent, directiu i administratiu per als tallers d'ocupació

Almassora obri la contractació de personal docent, directiu i administratiu per als tallers d'ocupació - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almassora ha obert el termini per a la presentació de mèrits  a fi de contractar a set professionals per al programa ‘Et Formem’, impulsat pel servei d'ocupació Labora. Les classes començaran al juny i s'estendran durant sis mesos, per la qual cosa el personal haurà d'estar en disposició d'incorporar-se en aquestes dates.

  “Aquest programa de la Conselleria de Treball ens permet generar oportunitats també per a professionals amb formació superior, la qual cosa converteix a ‘Et Formem’ en autèntic motor d'ús del qual es beneficiaran els veïns i les veïnes d'Almassora”, ha assegurat el regidor d'Ocupació, Roger Beltrán. L'edil ha recordat la important dotació econòmica d'aquesta iniciativa, que compta amb un pressupost de quasi 340.000 euros, aportats pel Consell amb el suport del Fons Social Europeu.

  Així doncs, el consistori busca quatre docents, un director o directora i un o una auxiliar administratiu, el quals treballaran en el projecte fins a finals de 2019 des del Centre de Formació d'Almassora. En aquest procediment, la baremació dels candidats es realitzarà sobre la base dels seus mèrits professionals i acadèmics i tota la documentació haurà de presentar-se abans des de dilluns que ve i fins al divendres 17 de maig.

  Atés que els tallers a impartir seran de les especialitats d'Obra, Administració i Jardineria, el consistori requereix de tres docents formats en aquestes matèries que hauran d'acreditar la seua formació com a llicenciats, diplomats o tècnics superiors. Contractaran així mateix a un professor o professora de suport -amb la titulació de professor de primària, màster del professorat o 300 hores de formació pedagògica- i a més, incorporaran un docent per a l'assignatura de riscos laborals. En el departament de gestió, ‘Et Formem’ contempla la contractació d'un director o directora amb titulació universitària i un o una auxiliar d'administració que haurà d'acreditar la seua titulació de Formació Professional o de grau mitjà en aquesta especialitat.

  D'altra banda, les àrees d'Ocupació i Serveis Socials col·laboraran en la selecció de l'alumnat, que hauran de ser persones en situació de desocupació. També seran avaluades situacions com el risc de pobresa, exclusió social o privació material severa o la diversitat funcional. També els perfils de persones que encapçalen famílies monoparentals, que pateixen discriminació en l'accés a l'ocupació per alguna situació personal, majors de 45 anys amb baixa qualificació i en atur de llarga durada o dones víctimes de violència de gènere seran avaluats per a accedir a aquest programa.

  Pujar