15 de novembre de 2019 15/11/19

Almassora, un municipi orgullós

Almassora, un municipi orgullós - (foto 1)
  • Membres de la Casa de Joventut pinten bancs amb els colors de la bandera LGTBI, en una celebració repleta d'activitats per a tots els públics

La celebració del Dia de l'Orgull LGTBI es va desenvolupar ahir a Almassora amb una completa programació d'actes per a totes les edats amb la qual el consistori va voler fer que la festa i el missatge d'aquesta jornada arribara al públic de totes les edats. Les activitats infantils van obrir una vesprada en la qual les i els integrants de la Casa de Joventut van traure la brotxa per a decorar sengles bancs amb els colors de la bandera del moviment LGTBI. Aquests seients pintats amb els colors de l'arc de Sant Martí seran instal·lats en el parc Víctimes del Terrorisme.

En el plànol musical, la batucada de la Escola de Música Mestre Agut Manrique d'Almassora va animar amb els seus ritmes llatins la plaça Pere Cornell fins a l'arribada dels concerts nocturns. La cantautora flamenca Noelia Heredia (coneguda com la Negri) va compartir cartell amb el grup Los Replicantes i el DJ Sick Boy. Cal recordar que l'equip de govern s'unirà a la lectura d'un manifest en favor de la llibertat sexual i els drets de les persones LGTBI el pròxim 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull.

ocultar
Almassora, un municipi orgullós
Pujar