elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora insta a l’adjudicatària a accelerar les obres del Santa Quitèria per al trasllat

Almassora insta a l’adjudicatària a accelerar les obres del Santa Quitèria per al trasllat
  • Civicons acumula un 24% de certificacions presentades

El director general d'Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, i l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, han visitat aquest matí les obres del col·legi Santa Quitèria per a inspeccionar l'avanç dels treballs i instar l'empresa constructora, Civicons, a agilitar les labores que permetran acabar con els barracons. La directora del centre, la presidenta de l'AMPA, arquitectes i portaveus dels grups en l'oposició han recorregut també les instal·lacions de la calle Drets Humans.

En l'actualitat, les obres acumulen un 24% del total de la inversió finançada amb càrrec al pla Edificant de la Conselleria d'Educació. L'adjudicatària s'ha compromés a avançar els treballs de tabiqueria i fusteria d'alumini en breu per a avançar una obra que té un coste de 3.882.163,23 euros i així traure a l'alumnat de les aules prefabricades instal·lades en 2010.

En aquest sentit, Garcia ha destacat que la comunitat educativa del CEIP Santa Quitèria “ha pogut comprovar l'avance en la construcció de la nova escola, una de les actuacions més importants del pla Edificant a Almassora perquè quan estiga acabada suposarà el final dels barracons estructurals que heretem del PP”.

L'alcaldessa també ha instat les parts a agilitzar la construcció pese a les dificultades con els subministraments derivades de la guerra d'Ucraïna con l'objectiu d'acurtar els terminis d'estada de l'alumnat en prefabricades. Les obres del Santa Quitèria, el trasllat de l'antic Ambaixador Beltrán i la resta d'inversions en centres educatius públics sumen més de 26 milions d'euros en la localitat.

Pujar