19 de gener de 2020 19/1/20

Almassora injecta 32.000 euros en millora i manteniment d'instal·lacions esportives

Almassora injecta 32.000 euros en millora i manteniment d'instal·lacions esportives - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almassora ha sumat 31.800 euros a les actuacions de manteniment i millora de les instal·lacions esportives municipals. Aquests fons han sigut incorporats a través de l'última modificació de crèdits a aprovada per l'equip de govern.

  Entre els espais que es beneficiaran de la intervenció de la Regidoria d'Esports destaca el gimnàs municipal, on el consistori instal·larà sis noves màquines gràcies a una inversió de 8.500 euros. Així mateix, el camp de futbol José Manuel Pesudo podrà disfrutrar del nou marcador que en repetides ocasions han demanat els afeccionats i de les noves xarxes que se situaran darrere de les porteries per a evitar la pèrdua de pilotes durant els entrenaments. Ambdues actuacions tindran un cost aproximat de 20.000 euros.

  El consistori també situarà dues noves canastres en la pista que els alumnes del Regina Violant utilitzen com a pati d'esbarjo, una iniciativa que té pressupost de 2.500 euros. Finalment, tant el camp de futbol dels Boqueres com les instal·lacions de tennis i padel tindran nous sistemes d'alarma, els quals seran controlades per la Policia Local.

  “L'Ajuntament d'Almassora destina una gran quantitat de recursos al pla de manteniment i millora d'instal·lacions esportives, com els més de 110.000 que hem destinat en els dos últims exercicis a fer de la piscina coberta un edifici més eficients i a potenciar l'ús de les energies renovables”, ha explicat l'edil delegat d'Esports, Xavier Trenco. L'edil ha recordat que  “Almassora registra, afortunadament, un elevat ús d'aquests espais pel que les intervencions per a la seua conservació són també freqüents”.

  Pel que fa a la creació de nous centres esportius, cal recordar que l'Ajuntament d'Almassora ha tret a concurs públic les obres de construcció del pavelló de gimnàstica de la Garrofera, una instal·lació de 458,23 metres quadrats i 11 metres d'altura i amb un pressupost inicial de 165.000 euros. L'execució del trinquet municipal també es troba en la fase final de procediment de licitació. L'equip de govern confia a resoldre l'adjudicació en les pròximes setmanes i poder començar la construcció d'un espai de 1.200 quadrats i tres altures, per a la creació del qual el consistori ha reservat 270.000 euros en la primera anualitat.

  ocultar
  Almassora injecta 32.000 euros en millora i manteniment d'instal·lacions esportives
  Pujar