6 de desembre de 2019 6/12/19

Almassora inicia la selecció de personal per a cobrir 12 places del Pla d'Ocupació Municipal

Almassora inicia la selecció de personal per a cobrir 12 places del Pla d'Ocupació Municipal - (foto 1)

  L'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament d'Almassora ha activat el procés de selecció de candidatures per a cobrir 12 de les 21 places del Pla d'Ocupació Municipal de 2019. Tots aquests professionals s'incorporaran a la plantilla municipal a partir del mes de maig i treballaran en diferents departaments fins a desembre d'aquest mateix exercici.

  Així doncs, després de l'aprovació de les base d'aquest programa per part de la Mesa per l'Ocupació, el consistori ha remés les demandes d'ocupació a Labora, entitat que facilitarà a l'administració municipal els perfils que encaixos amb la dotzena de vacants a cobrir. En aquest sentit, els beneficiaris no han d'haver sigut seleccionats per a aquest pla en els últims tres anys i han d'estar en situació de desocupació.

  Així mateix, a l'hora de valorar les candidatures, la junta tindrà en compte les càrregues familiars i el temps de desocupació acumulada. Una entrevista personal per la qual podran obtindre fins a 6 punts completarà les valoracions dels candidats, que signaran un contracte d'obra i servei pel qual percebran 1.221.28 euros mensuals.

  Els perfils demandes en aquesta primera fase del Pla d'Ocupació Municipal són per a llocs d'ordenança i peó, per la qual cosa no és necessari acreditar formació especialitzada prèvia. Les persona contractades seran derivada al Ateneu Jove, Serveis Socials, la biblioteca, el Museu del Joguet, el Centre de Formació, el SIAC i el Servei Municipal de Manteniment i Logística.

  Cal destacar que el balanç anual presentat durant l'última Mesa per l'Ocupació situa les xifres de contractacions realitzades per l'administració municipal en 83. El pressupost total d'aquests programes ha sigut d'1.392.562,93 euros, dels quals el 31,4% dels fons (prop de 440.000 euros) han sigut aportat per l'Ajuntament d'Almassora. La resta han correspost a subvencions aportades per la Conselleria de Treball, el Ministeri d'Ocupació i la Diputació Provincial.

  Quant a la formació, un total de 175 persones ha participat en els cursos de manipulació de fitosanitaris, 18 dels quals han sigut de nivell professional. El pla provincial ha servit per a millorar la formació de 36 veïnes i veïns, mentre que els tallers d'ocupació ha comptat amb 20 beneficiaris.

  ocultar
  Almassora inicia la selecció de personal per a cobrir 12 places del Pla d'Ocupació Municipal
  Pujar