elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora inicia demà el repartiment porta a porta de 26.000 màscares

Almassora inicia demà el repartiment porta a porta de 26.000 màscares
  • Protecció Civil i voluntaris entregaran les proteccions a domicili

L'Ajuntament d'Almassora iniciarà demà el repartiment porta a porta de les 26.000 màscares de tipus FPP2 comprades a través de la Diputació Provincial de Castelló. Ho farà amb la col·laboració de Protecció Civil i les persones voluntàries que s'han inscrit a través del canal de Whatsapp municipal per a abastar el conjunt del municipi en el menor temps possible.

Cada habitatge rebrà un paquet precintat amb dues màscares homologades en el seu interior per a la protecció temporal de la població. Les persones que participen en la distribució es coordinaran per àrees de manera que el repartiment es duga a terme de forma organitzada i abaste el conjunt dels barris en els pròxims dies.

Els primers a començar els preparatius han sigut els integrants de la Junta Local de Festes, que aquest matí han obert les caixes i han preparat el repartiment dels paquets precintats i identificats amb adhesius de l'Ajuntament d'Almassora. El lot que repartirà la localitat forma part de l'enviament massiu que ha coordinat la Diputació amb la compra de 370.000 màscares dels diferents municipis castellonencs.

L'alcaldessa, Merche Galí, ha agraït la “ràpida resposta de la població”, que en les primeres hores d'inscripció de voluntaris ha aconseguit les 50 persones. Una vegada entregades als destinataris, la primera edil ha recordat que el seu ús només és efectiu seguint les especificacions tècniques, és a dir, correctament subjecta per a cobrir boca, nas i barbeta sense manipular-la.

Comerços

D'altra banda, els comerços d'Almassora poden sol·licitar les seues a través de l'associació Aproca, que reparteix les màscares donades per Borrás de Seda. Per a recollir-les amb cita prèvia han de trucar al telèfon 653828427 (Ventura Palazón) i concertar la retirada en el comerç Ventura Sabater del carrer Colón.

Pujar