25 de setembre de 2020 25/9/20

Almassora impulsa un festival per a l'adopció de mascotes amb la participació de 13 protectores

Almassora impulsa un festival per a l'adopció de mascotes amb la participació de 13 protectores - (foto 1)
  • Els visitants rebran pautes per a integrar els animals en la vida familiar

MÉS FOTOS
Almassora impulsa un festival per a l'adopció de mascotes amb la participació de 13 protectores - (foto 2)

El parc Manuel Pesudo serà el punt de trobada de les 13 protectores d'animals de tota la província de Castelló que participaran al I Festival d'Adopció d'Almassora aquest diumenge 15 de gener. El consistori col·laborarà amb aquesta iniciativa amb l'objectiu de crear un espai per a posar en contacte a les famílies interessades a acollir un mascota i a les entitats que cuiden d'elles.

Per a açò, els organitzadors presentaran als gossos i gats al públic i detallaran les necessitats de cada animal segons la seua raça o edat, per a així trobar a la família adoptiva que millor s'adapte a elles. A fi de garantir la correcta integració en la llar d'acolliment, l'educadora canina Cinta Marí explicarà els passos a seguir a partir de l'arribada de la nova mascota a casa.

"Moltes persones cerquen un animal de companyia i, abans d'acudir a una tenda, la millor opció és recórrer a aquestes associacions, que acullen a gossos i gats que han sigut abandonats o que viuen en condicions molt precàries i cuiden d'ells", ha manifestat la regidora de Turisme, Amaya Gómez. "Convidem als veïns d'Almassora i de tots els municipis propers a acostar-se al festival i aportar el seu gra de sorra a aquesta causa", ha manifestat. Els visitants també podran donar aliments i mantes a les asociaciones i gaudir de dues exhibicions de Agility, una pràctica esportiva per a gossos en la qual els cans completen un circuit d'obstacles guiats pels seus amos.

Les protectores que han confirmat la seua assistència a l'I Festival d'Adopció de Almasora són Segona Oportunitat, La llar de Sant Antonio, Ajuda De carrer, Dog Calm, La llar de la vida, Esquadró Kat, Protectora Animals Buris-ana, Associació Arcàdia, Petjades De carrer, Rajades S.O.S, Compassió en Acció i l'Associació Protectora d'Animals de Castelló (ASPAC). Les activitats donaran començament a les 10.30 hores i els assistents podran degustar plats veganos i adquirir productes de cosmètica natural.

Pujar