elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora hissa la bandera blava a la platja Benafelí com a distintiu de qualitat

Almassora hissa la bandera blava a la platja Benafelí com a distintiu de qualitat
  • Maria Tormo, i la regidora de Platges, Silvana Rovira, al costat de representants de les associacions de veïns de la platja, han sigut les encarregades d'hissar este reconeixement que concedeix l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor.

  • El servici de socorrisme ja està operatiu en Benafelí i Pla de la Torre, igual que el quiosquet. Com a novetat, este estiu s'obrirà un quiosc al parc de Pitillo.

La bandera blava ja oneja a la platja de Benafelí d'Almassora com a distintiu de qualitat. L'alcaldessa, Maria Tormo, i la regidora de Platges, Silvana Rovira, han sigut les encarregades d'hissar este reconeixement que concedeix l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) com a garantia d'una platja òptima per al bany que disposa de nombrosos servicis a l'abast dels veïns i visitants. A l'acte d'hissada han assistit representants de les associacions de veïns de la platja.

Esta platja compta amb zona de pàrquing, un punt d'accessibilitat per a facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda, una zona infantil i una altra d'accés a embarcacions, així com lavabos, llavapeus, àrea d'esports i servici de socorrisme durant la temporada estival. En este sentit, just este divendres s'ha posat en marxa el servici de socorrisme, que conclourà el 8 de setembre. Hi ha dos llocs i cinc torres de vigilància al llarg de les dues platges; Benafelí i Pla de la Torre.

“Comptem amb una platja de màxima qualitat i nombrosos servicis a l'abast de tots, per això, animem als nostres veïns a gaudir de l'estiu a Almassora”, ha assenyalat l'alcaldessa, qui ha avançat que la setmana vinent es presentarà de manera oficial l'agenda d'activitats amb quasi un centenar de propostes culturals, esportives i mediambientals per a tots els públics.

Per part seua, la regidora de Platges i Turisme ha explicat que el quiosquet de la platja Benafelí ja ha obert també les portes, al mateix temps que ha indicat que la novetat és la pròxima obertura d'un quiosc al parc de Pitillo.

Servicis a la platja

En l'apartat de servicis, cal recordar que esta setmana ja es va posar en funcionament el consultori mèdic en les dependències de Pla de la Torre. La consulta estarà oberta per a l'atenció dels pacients, al juliol i agost, els dilluns, dimecres i divendres, de 12.00 a 14.00 hores, fins a mitjan mes de setembre. Este mes de juny, els dies d'atenció són els dilluns 17 i 24 i els dijous 20 i 27, mentre que, al setembre, seran també dilluns i dijous.

Els pacients han de sol·licitar cita en el centre de salut, seguint el mecanisme habitual, i ací seran remesos al consultori de la platja.

Per a facilitar la mobilitat dels veïns, s'han habilitat 150 noves places d'aparcament públic en Om Blanc, per la qual cosa el pàrquing disposa de 250 llocs. D'igual mode, s'han condicionat els dos estacionaments que hi ha al parc de Pitillo, on s'han afegit 17 noves places i dos de mobilitat reduïda, mentre que, en el del parc Tramuntana, s'ha procedit a pintar 58 places, ordenar el trafique i col·locar nova senyalística.

Pujar