1 d’octubre de 2020 1/10/20

Almassora estrena programa cultural i d’oci amb l’homenatge a la dona

Almassora estrena programa cultural i d’oci amb l’homenatge a la dona - (foto 1)
  • ‘Las troyanas’ inicia el cicle de març aquesta vesprada a la Casa de la Cultura

El regidor de Cultura d'Almassora, Javier Mollá, ha presentat la programació cultural i d'oci de març i abril, en la qual tindran un protagonisme destacat els actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona. De fet, les activitats en favor de la igualtat arrancaran aquesta vesprada amb la representació de ‘Las troyanas’ a la Casa de la Cultura i continuaran demà amb l'exposició ‘Ser dóna a Almassora’ en la planta baixa de l'Ajuntament.

Al marge de la programació específica de la dona, el departament de Cultura ha tornat a apostar per esdeveniments de diferent índole per a atendre un públic de diverses edats i interessos. És per això, que aquests dos mesos inclouran òpera, circ, cinema, monòlegs en valencià i castellà, màgia, teatre i nous tallers infantils de medi ambient en l'espai Darremur Orgànic.

Com a propostes destacables, Mollá ha ressaltat el monòleg de José Corbacho i Javi Sancho, que actuaran a la Casa de la Cultura el diumenge 26 d'abril, o les pel·lícules familiars ‘La sonrisa de Mona Lisa’(diumenge 22 de març) i ‘Ha nacido una estrella’ (diumenge 19 d'abril).

A més, els més xicotets comptaran amb una nova edició del cicle Almassora Circ, que el dissabte 21 de març portarà fins a la plaça Santa Isabel l'espectacle ‘Mecha show you’, i Màgia Tachán, previst per a diumenge que ve en la plaça Pere Cornell amb l'obra ‘Con mi magia y tu imaginación’. La resta de programació inclou teatre (‘La vida inventada de Godofredo Villa’ el 29 de març) i les òperes ‘La cenicienta’ el dimarts 20 de març i ‘Spring Storms’ el 7 d'abril.

Pujar