19 de gener de 2021 19/1/21

Almassora entrevista a més de 130 aspirants per a 17 llocs del Pla d’Ocupació

Almassora entrevista a més de 130 aspirants per a 17 llocs del Pla d’Ocupació - (foto 1)
  • Els beneficiaris de les places signaran els seus contractes la setmana vinent

L'Ajuntament d'Almassora ha finalitzat les entrevistes als 136 aspirants remesos pel servei d'ocupació Labora per a ocupar els 17 llocs del Pla d'Ocupació Municipal. Els tècnics municipals s'han reunit amb totes les persones candidates als llocs oferits per l'administració local per a valorar les seues aptituds i tancar l'oferta d'ocupació. La signatura del contracte tindrà lloc la setmana vinent.

Els 17 treballadors d'aquest Pla d'Ocupació rebran un salari brut de 1.140,07 euros en el cas de peons, ordenances, telefonistes i subalterns, mentre que els oficials de primera obtindran un salari brut de 1.221,28 euros. L'horari de treball serà de 37,5 hores setmanals repartides segons necessitats del servei i la borsa d'ocupació derivada d'aquest pla estarà en vigor fins al 31 de desembre de 2020.

Segons han indicat des del departament municipal d'Ocupació, el procés de selecció ha sigut llarg a causa del volum d'aspirants, huit per cada plaça oferida. Es tracta d'aquells preseleccionats per Labora i que compleixen els requisits per a ocupar els 17 llocs: estar desocupats i no haver sigut seleccionats en el programa municipal d'ocupació en els tres últims anys.

En aquesta ocasió, el Pla d'Ocupació Municipal d'Almassora ha reservat cinc places per a menors de 30 anys amb l'objectiu de facilitar la incorporació dels més joves al mercat laboral. A més, la baremació inclou punts segons la situació socioeconòmica de la persona demandant, així com les carregues famílies (fills o majors), discapacitat, antiguitat per desocupació, etc.

L'Ajuntament d'Almassora ha sumat 146.000 euros després d'una injecció extra de 50.000 euros acordada durant la pandèmia de COVID-19 amb l'objectiu de reactivar les economies domèstiques i oferir un lloc de treball a les persones que més el necessiten. A més, la incorporació d'aquestes persones a la plantilla municipal permetrà millorar el servei a la ciutadania.

Es tracta de quatre llocs per al Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML), dos treballadors per a la biblioteca de la platja, dos empleats per a agricultura, tres persones de neteja i una per al cementeri, així com les places individuals per l’Ateneu Jove, el SIAC, la biblioteca, el Centre de Formació i el Museu del Joguet.

Pujar