20 d’octubre de 2020 20/10/20

Almassora emet els abonaments de l’autobús a l’UJI per al nou curs

Almassora emet els abonaments de l’autobús a l’UJI per al nou curs - (foto 1)
  • El servei arrancarà el 28 de setembre amb idèntic recorregut i horari

MÉS FOTOS
Almassora emet els abonaments de l’autobús a l’UJI per al nou curs - (foto 2)

El departament de Joventut, en col·laboració amb el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), arranca hui les renovacions i noves expedicions d'abonaments de l'autobús a la Univesitat Jaume I. El servei arrancarà el pròxim 28 de setembre amb idèntic recorregut i horari que el curs passat, tal com ha anunciat la regidora de l'àrea, María Luisa Renau.

El departament contempla tres modalitats d'abonament en funció de les necessitats de l'alumnat: mensual (20 euros), trimestral (50 euros) i anual (120 euros). Totes les persones interessades han de sol·licitar cita prèvia en el SIAC, a través del telèfon 964560001, per al registre de sol·licituds. Per a la tramitació és imprescindible aportar una fotografia de grandària carnet, estar empadronat a Almassora i abonar la taxa triada, a més d'emplenar la instància corresponent en les oficines del SIAC.

Cal recordar que el servei d'autobús a l'UJI és exclusiu per a alumnat que mostre l'acreditació corresponent. Les eixides des d'Almassora són a les 7.10, les 8.30 (dilluns a dijous) i les 14.15 hores. De retorn, el transport col·lectiu ix de l'àgora de la universitat a les 13.15, 15.10, 19.40 i 21.15 hores.

El servei estarà actiu en dies lectius de dilluns a divendres amb eixides des de la plaça Santa Isabel (enfront de la farmàcia), carrer Constitució (davant del col·legi Errando Vilar) i carrer Boqueres (encreuament amb Sant Crist). De retorn, el vehicle deixarà a l'alumnat en Boqueres, 107; Santa Quitèria, 235; i plaça de la Picaora.

Pujar