31 d’octubre de 2020 31/10/20

Almassora declara tres dies de dol per la mort violenta del bebé a les mans dels seus pares

Almassora declara tres dies de dol per la mort violenta del bebé a les mans dels seus pares - (foto 1)
  • La localitat ha emmudit aquest dimecres en la seua memoria

La corporació municipal d'Almassora, la plantilla del consistori i veïnat de la localitat han guardat aquest migdia un minut de silenci per a condemnar la mort violenta del bebé de 10 mesos, presumptament a les mans del seu pare, ahir. L'alcaldessa, Merche Galí, ha decretat tres dies de dol per l'agressió mortal i des d'aquest dimarts les banderes onegen a mitja asta a les portes de l'edifici consistorial.

La primera edil ha traslladat el seu condol a la família i el seu suport al departament de Serveis Socials que feia un seguiment del cas des d'el mes de febrer passat. “Des del primer moment col·laborem amb Guàrdia Civil per a remetre tots els informes i el resultat de les 15 visites dels tècnics al domicili i les crides periòdiques a la família per a assegurar-nos que creixia en un entorn segur”, ha detallat l'alcaldessa. “Fins i tot durant el confinament es va produir aqueix seguiment acordat amb la família i amb el vistiplau de la Conselleria de Benestar Social, un protocol que mai va fer preveure aquest desenllaç tan trist”, segons Galí.

Aquesta part ha recordat que “en cap moment” durant el seguiment del pla d'intervenció els serveis socials van rebre comunicats mèdics que alertaren d'agressions “ni res en l'entorn va advertir que el menor estiguera desatés o en risc, al contrari, les visites periòdiques a l'habitatge familiar van confirmar que la casa reunia les condicions d'habitabilitat oportunes i el bebé estava sa”.

Pujar