24 d’octubre de 2019 24/10/19

Almassora crea les regidories de Proximitat i Tradicions

Almassora crea les regidories de Proximitat i Tradicions - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almassora incorporarà les regidories de Proximitat i Tradicions al nou mapa organitzatiu municipal, segons ha anunciat aquest matí l'alcaldessa en funcions, Merche Galí. Totes dues delegacions formaran part d'altres àrees que ja estan operatives en aquesta legislatura.

  En el cas de la Regidoria de Tradicions, l'objectiu passa per posar en valor deportes, gastronomia, música o cultura propis de la localitat. La intenció del consistori és recuperar i promocionar activitats, oci i jocs populars “que corren el risc de perdre's i que fan singular a Almassora, una circumstància que han reivindicat els més majors perquè el progrés de la ciutat no signifique oblidar les nostres arrels”.

  En el cas de Proximitat, l'objectiu és que el regidor o regidora que ocupe aquesta delegació puga establir un contacte més directe amb el veïnat. Reforçarà el contacte entre la ciutadania i l'administració local perquè la resolució d'incidències i la incorporació de peticions a l'agenda municipal siga més efectiva.

  D'altra banda, la Regidoria d'Esports incorporarà l'apartat Salut com a aposta de l'equip de govern per a reforçar la prevenció de malalties a partir de l'exercici físic. De fet, el Pla d'Instal·lacions Esportives presentat el mes de febrer passat inclou la creació de, almenys, una pista en cada barri per a facilitar l'accés del veïnat a la pràctica esportiva.

  A més, l'àrea de Modernització passarà a denominar-se d'Innovació i Noves Tecnologies ja que s'encarregarà de gestionar la conversió a ciutat intel·ligent a través dels fons FEDER de la Unió Europea. Així, el departament vigent, que es limita a l'àrea d'Informàtica, obrirà la participació de tècnics d'Enginyeria amb l'objectiu que Almassora se sume a la transformació aprovada en l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible Urbà Integrat.

  Cal recordar que el ple de constitució de la corporació municipal d'Almassora tindrà lloc aquest dissabte a les 12 hores. Ocuparan la mesa d'edat els regidors de major i menor edat, Javier Martí i Sergio Gómez, respectivament.

  ocultar
  Almassora crea les regidories de Proximitat i Tradicions
  Pujar