elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "Almassora compleix el termini d'execució del col·legi Regina Violant amb obres paralitzades"

PP: "Almassora compleix el termini d'execució del col·legi Regina Violant amb obres paralitzades"

    El col·legi Regina Violant complirà aquesta setmana el termini d'execució de 18 mesos pel qual va ser adjudicada la infraestructura el 28 de juny de 2016. Ho farà sense que s'haja executat el projecte, la paralització del qual d'obres la signa contractista va comunicar a l'Ajuntament d'Almassora el 26 de gener de 2017.

    "El desbloqueig ha d'arribar aquest 2018. Per responsabilitat. És una obligació de tots treballar perquè s'intervinga entre empresa i Conselleria d'Educació i aquesta situació de paràlisi no s'enquiste per més temps". Luis Martínez, regidor i portaveu del Partit Popular a Almassora ha reivindicat esforç i compromís a PSPV i Compromís per a avançar en la resolució d'un bloqueig que està afectant a 630 alumnes de la nostra localitat".

    "Tots hem de treballar per a aconseguir que les obres es reprenguen i per açò creiem que la moció que hem presentat en Les Corts i en l'Ajuntament d'Almassora, i que ha sigut recolzada per tots els grups, té per objectiu avançar enfront de posicions integristes i hermètiques", ha considerat Martínez.

    El col·legi Regina Violant es va licitar el 27 de març de 2015 per un import de 6.929.490,11 euros. El 21 de desembre de 2015, PSPV i Compromís van adjudicar a Torrescamara el projecte per 5.169.399,62 euros, la qual cosa comportava una baixa econòmica d'1.760.090,49 euros. El 28 de juny de 2016, sis mesos després de l'adjudicació del projecte, els tècnics municipals i l'empresa adjudicatària, van formalitzar l'acta de replanteig per la qual arrancaven les obres de la infraestructura educativa. El 26 de gener de 2017, la contractista va comunicar la paralització de l'obra i la reclamació de 800.000 euros en modificacions del projecte per a poder continuar executant la infraestructura. "Avui es compleixen onze mesos d'aquest bloqueig. El projecte segueix paralitzat, però desitgem que aquesta situació tinga el seu punt final en breu. Ens ho exigeixen, a tots els representants públics, 630 alumnes que esperen ocupar un nou col·legi sense dilació", ha manifestat Luis Martínez.

    Pujar