24 de novembre de 2020 24/11/20

Almassora combat les humitats en el Roser del Mar

Almassora combat les humitats en el Roser del Mar - (foto 1)
  • Patrimoni reemplaça els tancaments de cristall per a evitar que les filtracions ocasionen taques a l'interior del temple

L'Ajuntament de Almassotra ha renovat diverses finestres i part dels cristalls de la cúpula en l'ermita del Roser del Mar per a evitar la proliferació d'humitats. Així ho ha confirmat l'edil de Patrimoni, Amaya Gómez, qui ha destacat que aquesta intervenció servirà per a evitar l'acumulació d'aigua -encara que sí permetrà la ventilació- i reduirà, per tant, la creació de taques.

Així doncs, els operaris van instalar la setmana passada un doble vidre en les finestres de la segona planta i van segellar les obertures de la cúpula. La intervenció de Patrimoni, amb un cost de 2.500 euros, ha servit també per a repintar les portes davantera i posterior del recinte.

"La ubicació d'aquest temple, just davant del mar i sense cap edifici que el protegisca, requereix d'un manteniment més habitual", ha assegurat la regidora. Gómez ha avançat que "després de la temporada de pluges, i a la vista de les possibles filtracions que es produïsquen, valorarem si és necessari impermeabilitzar nous trams a l'interior".

Cal recordar que, a fi de millorar la imatge del parc, el consistori va activar el passat estiu la font situada enfront de l'ermita, "un element molt característic d'aquest parc i que molts veïns van celebrar veure de nou funcionant", tal com va manifestar Gómez. El sortidor va romandre parat per falta de manteniment durant més de tres anys fins que la Regidoria de Platges va intervenir al juny d'enguany.

Pujar