4 d’agost de 2020 4/8/20

Almassora celebrarà el seu IV Infinitri amb limitació de participants

Almassora celebrarà el seu IV Infinitri amb limitació de participants - (foto 1)
  • La cita, amb accés restringit per a 300 triatletes, tindrà lloc el 20 de setembre

Almassora gaudirà de la celebració del IV Infinitri Half & Olympic Triathlon el diumenge 20 de setembre. La Generalitat va donar el vistiplau amb la publicació dels butlletins del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) els dies 19 i 26 de juny, on es permeten les competicions oficials. A més, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Almassora ha mantingut diverses reunions amb els responsables de l'esdeveniment i han fixat en 300 triatletes la limitació de participants en aquesta edició.

L'esdeveniment ja ha completat la meitat de l'aforament amb 150 esportistes inscrits. Els interessats han de realitzar la inscripció en aquest enllaç http://halftriathlon.infinitri.es/almassora. Els preus per als participants oscil·len entre els 45 i els 115 euros, segons la modalitat triada. Almassora es manté entre una de les 12 ciutats de tota la Comunitat Valenciana que programa esdeveniments d'aquestes característiques com a atractiu esportiu de primer nivell.

La platja de la Torre acollirà una prova de mitjana distància (half-ironman) que inclou 1.900 metres de natació marítima, 90 quilòmetres de ciclisme per les carreteres que connecten la platja d'Almassora amb l'autovia CV-18 i 21 quilòmetres a peu pel litoral marítim al costat del paratge protegit de la desembocadura del Riu Millars. D'altra banda, per als participants menys iniciats existeix la modalitat Olympic, distribuïda en: 1.500 metres nadant, 45 quilòmetres amb bicicleta i 10 quilòmetres corrent.

Cal recordar que l'esdeveniment començarà a la platja de la Torre a partir de les 8.00 hores i finalitzarà sobre les 15.00 hores. Tant el consistori com l'organització han posat tot de la seua part perquè la prova puga celebrar-se sota les mesures de seguretat exigides pel coronavirus. Així, la cita comptarà amb un pla de seguretat, un pla de mesures preventives contra la COVID-19, un certificat de les assegurances de responsabilitat civil i accidents i una ambulància acompanyada d'un metge.

Finalment, Almassora aconsegueix amb aquest esdeveniment organitzar una cita esportiva potent que obliga a preparar una infraestructura capaç d'albergar visitants de qualsevol lloc. No en va, l'edició passada va comptar amb més d'un 82% de participants de fora de la província de Castelló i amb un 37% d'esportistes que van procedir de fora de la Comunitat Valenciana. Així, Almassora prepararà una oferta d'oci i gastronomia complementària a la prova.

Pujar