20 de gener de 2020 20/1/20

Almassora es bolca amb Vera

Almassora es bolca amb Vera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almassora es bolca amb Vera - (foto 2)

  La plaça Pere Cornell d'Almassora es convertirà dissabte que ve en escenari per a la recaptació de fons que permeten pagar el tractament per a la hipotonia que pateix Vera Bonfill Trenco, una xiqueta de dos anys de la localitat. La malaltia li impedeix portar una vida comuna a la de qualsevol xicotet de la seua edat en patir problemes de mobilitat, autonomia i coordinació per a desembolicar-se.

  Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Almassora se sumarà a les entitats i col·laboradors que han confirmat la seua participació en aquest esdeveniment amb el qual la mare de Vera, Nerea Trenco, i la resta de la seua família recaptaran fons per a pagar la teràpia especialitzada perquè recupere mobilitat. Els interessats a col·laborar amb la causa poden fer els seus donatius en CaixAlmassora o bé adquirir les polseres que la família ha distribuït en bars i cafeteries de la província.

  "Volem traslladar un missatge d'esperança i superació a Vera i a tots els xiquets malalts, especialment a aquells que pateixen malalties rares, que han de lluitar a més contra la invisibilitat social", ha assenyalat l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí. La primera edil ha agraït "que s'hagen bolcat tantes entitats per a ajudar a Vora a aconseguir una vida millor".

  La jornada començarà amb un esmorzar solidari a les 9.30 hores. A partir de les 10.30 s'obrirà el recinte de matalassets i jocs infantils amb la col·laboració de Scouts Almassora i Duendelandia, als quals se sumaran personatges de dibuixos animats per a entretenir als més xicotets. Tambors de Passió seran els encarregats de la inauguració oficial a partir de les 11 hores, que donarà pas a l'actuació del grup Sentimiento Rociero.

  A partir de les 17 hores, la música arribarà de la mà de Patxi Ojana i actuacions de rock a càrrec de Los Dalton, Herbasana i Los Replicantes. Batukada, hip-hop i sorteigs de tractaments de bellesa, tatuatges i entrades completaran la jornada solidària. Tots els fons recaptats es destinaran al tractament de fisioteràpia perquè la xicoteta millore la seua capacitat de mobilitat i coordinació.

   

  ocultar
  Almassora es bolca amb Vera
  Pujar