elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora arriba a l’equador de les seues festes

Almassora arriba a l’equador de les seues festes
  • Un bou d’Hato Blanco i l’exposició de canaricultura copen la jornada central

MÉS FOTOS
Almassora arriba a l’equador de les seues festes - (foto 2)
Almassora arriba a l’equador de les seues festes - (foto 3)

Els festejos en honor a la Mare de Déu del Roser arriben hui a l'equador amb l'exhibició d'un únic bou de la ramaderia Hato Blanco i la visita a l'exposició del XXI Concurs de canaricultura. La plaça d'Espanya tancarà les activitats amb un espectacle de dansa contemporània a càrrec de Pepa Cases.

Hermanos Bellés serà l'encarregat del ramat en una nova entrada i prova de vaques per la Vila a partir de l'una. Els seus caps de bestiar protagonitzaran també aquest divendres l'espectacle de vaques enfundades després de la mitjanit. Com en les últimes edicions, la jornada taurina del divendres prescindirà de bous per a centrar l'atenció en les vaques, que a la vesprada seran d’Hermanos Cali.

La programació de hui inclou l'exhibició d'un únic astat, el d’Hato Blanco cofinançat per les penyes El Trasto i Juventud Taurina. La plaça Major acollirà l'eixida de ‘Potrero’ a partir de les sis de la vesprada i tornarà a ser l'epicentre de la festa amb l’embolada prevista per a les 23.30 hores.

La ramaderia repetirà demà amb el burraco ‘Desgreñado’ que patrocinen les penyes Sant Roc, K-Nut, El Duro, El Desfase i La Priva amb eixida des de la plaça Major. Per part seua, els components del Comboi tancaran la vesprada amb ‘Espejo’, de Partido de Resina en el mateix enclavament.

En la vesprada de hui les autoritats visitaran l'exposició del XXI Concurs de canaricultura, que ja ha entregat els premis de la nova edició. Per part seua, la Regidoria d'Igualtat organitza l'espectacle de dansa contemporània a càrrec de Pepa Cases.

Torna el ‘pa i porta’

Les persones inscrites en el sopar de pa i porta del divendres poden passar aquest dijous per la recepció de l'Ajuntament a recollir els tiquets amb les taules assignades en la plaça d'Espanya i Pere Cornell. Tal com ha confirmat la Junta Local de Festes (JLF), més de 1.200 veïns han reservat plaça per a la trobada més multitudinària de la setmana gran. És per això, que els voluntaris de la JLF han distribuït les taules amb la separació corresponent per a evitar contagis de coronavirus.

 

Pujar