elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
TREBALL ALMASSORA

Almassora aposta per l'ocupació amb la contractació de 12 veïns: un impuls a l'ocupació i millora de la qualitat de vida en el municipi

Almassora aposta per l'ocupació amb la contractació de 12 veïns: un impuls a l'ocupació i millora de la qualitat de vida en el municipi
  • Dotze veïns d'Almassora s'incorporen al treball gràcies al Pla d'Ocupació Municipal 2024

L'Ajuntament d'Almassora ha contractat 12 veïns desocupats dins del Pla d'Ocupació Municipal de 2024 per a reforçar diferents servicis i departaments durant este exercici. L'alcaldessa d'Almassora, Maria Tormo, acompanyada de la regidora d'Ocupació, Silvana Rovira, i l'edil de Servicis Públics, José Martínez, ha donat la benvinguda als nous treballadors que s'incorporaran durant estos dies.

En concret, el Servici Municipal de Manteniment i Logística (SMML) comptarà amb dos peons de neteja per a treballs en edificis municipals i la platja, així com altres dos per a obra pública en suport a la brigada i un altre que anirà destinat a tasques en el cementeri.

A Agricultura se sumen dos peons agrícoles per a dur a terme treballs de neteja i desbrossament de camins, mentre que, a Cultura, s'incorporen dos conserges que s'encarregaran de la biblioteca de la platja.

En medi ambient, hi haurà un nou educador ambiental per a conscienciar sobre la recollida selectiva de residus, entre altres accions, i al Servici d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) s'unirà un altre conserge per a atenció al públic. A les àrees d'Educació i Cultura hi haurà un conserge de suport per a esdeveniments i exposicions.

En total, s'han destinat 133.304 euros al Pla d'Ocupació Municipal de 2024. “Donem la benvinguda a l'Ajuntament, la cada de tots els almassorins, a estos 12 veïns que exerciran tasques importants en diferents departaments, que els serviran per al seu desenvolupament professional i els permetran ampliar els seus currículums”, ha assenyalat l'alcaldessa. “És important dur a terme polítiques per a potenciar i incentivar l'ocupació i donar a les persones oportunitats laborals que els permeten millorar la seua ocupabilitat i els ajuden a tindre un projecte de vida”, ha remarcat Tormo.

L'Ajuntament té previst dur a terme en les pròximes setmanes noves contractacions, com l'anomenat atur agrícola, i adherir-se a programes d'ocupació impulsats per altres administracions, com ha fet recentment amb el de la Diputació Provincial de Castelló, que li ha permés emprar dos peons agrícoles. L'any passat es van destinar a plans de foment de l'ocupació 532.402,78 euros, mentre que l'import total de les activitats formatives va ascendir a 1.083.406,63 euros.

Pujar