10 de desembre de 2019 10/12/19

Almassora ampliarà el skate park del nucli urbà i crearà una nova pista a la platja

Almassora ampliarà el skate park del nucli urbà i crearà una nova pista a la platja - (foto 1)

  La platja d'Almassora disposarà d'una pista d'una nova de skate, una actuació que completarà l'ampliació del skate park del nucli urbà. Així ho ha confirmat la regidora de Participació Ciutadana, Susanna Nicolau, després que la proposta fóra aprovada per majoria al ple infantil celebrat aquest matí.

  “Ens sembla una molt bona idea que, a més, està d'acord amb el Pla Director d'Instal·lacions Esportives i que connecta amb les múltiples peticions d'ampliació de les instal·lacions esportives a l'aire lliure que hem rebut en els últims anys”, ha incidit la regidora i primera tinent d'Alcaldia. Nicolau ha destacat també “el gran treball” realitzat pels i les escolars, els qual han presentat 31 suggeriments de millora per al municipi.

  Així doncs, entre les mesures que també han debatut en aquest ple destaquen la instal·lació de taules i cadires al parc de Manolo Pesudo, l'obertura d'espais per a fer treballs en grup a la biblioteca municipal o la creació d'un museu a l'aire lliure. Així mateix, els escolars han demanat rebre classes de primers auxilis, una opció que Nicolau ha avançat que estudiaran per a “implantar-la a partir del pròxim curs si els centres tenen disponibilitat horària”.

  Totes aquestes propostes han sigut elaborades pels CEIP Germans Ochando, Regina Violant i Santa Quitèria. El saló de plens s'obrirà de nou demà per a rebre l'alumnat de 6é de primària dels CEIP Ambaixador Beltrán, Cardenal Cisneros i Errando Vilar, en una sessió de la qual l'equip de govern espera obtenir noves idees per a millorar el municipi.

  Cal recordar que Participació Ciutadana manté obert el termini per a la presentació d'aportacions veïnals per als pressupostos de 2020. Els projectes poden presentar-se mitjançant una instància o mitjançant un correu electrònic fins al pròxim 23 de maig, data a partir de la qual seran estudiats pel personal tècnic municipal i elevats a la comissió de selecció de propostes si són viables.

  ocultar
  Almassora ampliarà el skate park del nucli urbà i crearà una nova pista a la platja
  Pujar