31 de maig de 2020 31/5/20

Almassora amplia fins als 146.000 euros el Pla d’Ocupació per a crear 17 llocs de treball en 2020

Almassora amplia fins als 146.000 euros el Pla d’Ocupació per a crear 17 llocs de treball en 2020 - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almassora ampliarà fins als 146.000 euros el Pla d'Ocupació per a crear 17 llocs de treball en 2020. En concret, la comissió COVID-19, formada per tots els grups amb representació política, va acordar ahir injectar prop de 50.000 euros més al pressupost d'Ús de 2020 per a potenciar la creació d'ocupació com a resposta a la crisi econòmica provocada pel coronavirus.

  En concret, es tracta de quatre llocs per al Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML), dos treballadors per a la biblioteca de la platja, dos empleats per a agricultura, tres persones de neteja i una per al cementeri, així com les places individuals per al Ateneu Jove, el SIAC, la biblioteca, el Centre de Formació i el Museu del Joguet.

  La comissió es va reunir per a plasmar les noves mesures que permeten reactivar l'economia local i, entre aquestes, la lluita contra l'atur ocupa un lloc prioritari. Per això, el consistori ha aprovat la creació aquestes places en dues categories: peó (10) i conserge (7).

  En total, es tracta de 17 persones que sumaran 97 mesos de treball per a l'administració local amb un pressupost de 146.841,27 euros en les arques públiques del municipi. Cada lloc tindrà una duració diferent en funció de les necessitats del servei. Així, els contractes oscil·laran entre els quatre i els sis mesos de treball segons les característiques del lloc.

  “El servei a la ciutadania serà millor gràcies a la incorporació d'aquestes persones a la plantilla municipal i, d'altra banda, l'Ajuntament es convertirà en motor econòmic per a la recuperació per la crisi del coronavirus juntament amb altres mesures per a reactivar l'ocupació”, segons l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí.

  Pujar