7 d’agost de 2020 7/8/20

Almassora amplia el cinema d’estiu al nucli urbà per primera vegada per a dinamitzar el sector cultural

Almassora amplia el cinema d’estiu al nucli urbà per primera vegada per a dinamitzar el sector cultural - (foto 1)
  • Totes les actuacions teatrals seran a les 20.30 hores i les cinèfiles a les 22.30 hores

La Regidoria de Cultura ha decidit activar el cinema i el teatre d'estiu en les places d'Almassora durant els mesos de juliol i agost. Tant la zona costanera com la urbana acolliran pel·lícules dirigides a tots els públics, totes elles emeses a partir de les 22.30 hores. A més, la platja comptarà amb quatre obres de teatre que començaran a partir de les 20.30 hores. Les actuacions començaran el dimecres 1 de juliol i finalitzaran el dissabte 29 d'agost.

El consistori utilitzarà les places de Pitillo i Roser de Mar a la platja; així com les places d'Espanya, Víctimes del Terrorisme, Botànic Calduch i l'ermita de Santa Quitèria per a dur a terme les actuacions en el nucli urbà. Cal destacar que la situació provocada per la pandèmia obliga al fet que el consistori no puga facilitar cadires d'ús comú, per la qual cosa els espectadors hauran de portar la seua pròpia cadira.

D'una banda, la Regidoria de Cultura ha triat un ventall de huit pel·lícules per a emetre tant a la platja com al poble en aquest ordre: “Los Futbolísimos”, “La Lego Película”, “El mejor verano de mi vida”, “Como entrenar a tu dragón 3”, “Perdiendo el este”, “Mascotas 2”, “Padre no hay más que uno” y  “Aquaman”. Totes s'emetran a partir de les 22.30 hores de manera ininterrompuda tots els dimecres, divendres i dissabtes, excepte la setmana del 10 al 16 d'agost.

Tots els dimecres de juliol i agost, excepte el 12 d'agost, l'ermita de Santa Quitèria acollirà la projecció de les huit pel·lícules. Tots els dissabtes d'aquests mesos, excepte el dia 15 d'agost, serà el torn dels veïns de la platja en la zona del parc de Pitillo. Finalment, les places del nucli urbà comptaran amb cinema d'estiu els divendres. La plaça Espanya emetrà el 3 i 31 de juliol, i el 21 d'agost; la plaça de Botànic Calduch el 10 de juliol i el 18 d'agost; i finalment, la plaça Víctimes del Terrorisme el 17 i 24 de juliol, i el 7 d'agost.

D'altra banda, el torn de les actuacions de teatre al carrer serà els dissabtes 11 i 25 de juliol, i el 8 i 22 d'agost, totes a partir de les 20.30 hores. El parc de Pitillo acollirà la primera obra de teatre “Agua” i l'última “El pirata barba”. Les obres “Pop’s Corn” i “Fili Busters” faran el seu treball en la zona del Roser de la Mar el dissabte 25 de juliol i el 8 d'agost respectivament.

Pujar