elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora amplia la capacitat de la piscina municipal a partir del dilluns

Almassora amplia la capacitat de la piscina municipal a partir del dilluns
  • La piscina xicoteta de la instal·lació també torna a estar disponible amb cita prèvia

La Regidoria d'Esports, al costat dels tècnics municipals de l'Ajuntament d'Almassora, han decidit ampliar un carril més de la piscina coberta a partir del pròxim dilluns. D'aquesta manera, la instal·lació municipal tornarà a comptar amb set carrils, els mateixos que tenia actius abans de la pandèmia del coronavirus. Cal recordar que la limitació d'un usuari per cada carrer, amb una hora d'activitat i reserva de plaça amb cita prèvia continuarà vigent. A més, la piscina xicoteta tornarà a estar disponible per a les famílies, sempre que demostren que pertanyen a la mateixa unitat familiar.

Les famílies que vulguen fer ús de la piscina infantil hauran de reservar plaça en el Servei Esportiu Municipal (SEM) amb 48 hores d'antelació. L'espai estarà dividit en dues parts amb 40 metres quadrats d'ús per a cada unitat familiar que reserve la seua plaça. Cadascuna de les dues parts del got xicotet serà ocupada durant una hora i podran accedir les famílies que demostren conviure en la mateixa llar, siga com siga el nombre de convivents.

Cal recordar que les instal·lacions mantindran la limitació d'aforament d'usuaris cada hora, tant en les dues piscines com en el gimnàs. En el primer espai podran coincidir set nadadors durant una hora en l'espai més gran i dues unitats familiars durant una hora en la piscina infantil, mentre que en el gimnàs podran practicar esport 20 usuaris cada hora, 12 a la sala més gran i huit en la xicoteta. També es mantenen les reserves de places amb 48 hores d'antelació per a accedir als tres espais i l'entrada a les instal·lacions de sis vegades per setmana.

D'altra banda, els tècnics del consistori han decidit mantindre els horaris establits des de fa setmanes. De dilluns a divendres des de les 6.45 a les 14.45 hores i des de les 17.00 a les 21.30 hores; i els dissabtes de 9.00 a 13.30 hores. A més, l'Ajuntament contínua amb les desinfeccions diàries de les instal·lacions esportives, tant de les piscines, com del gimnàs, així com els vestuaris i els accessos al recinte esportiu.

Respecte a aquests canvis introduïts per a dilluns que ve, el regidor d'Esports, Sergio Gómez, ha afirmat que “mentre la situació sanitària provocada per la COVID-19 ens ho permeta, continuarem oferint totes les millores que puguem per als usuaris de totes les instal·lacions esportives; fins al moment la reobertura de la piscina municipal ha atingut un acolliment increïble per part dels esportistes locals i volem que continue així”, ha declarat l'edil de l'àrea.

Pujar