elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora alerta de la crescuda del Millars i manté tancades instalal·lacions municipals

Almassora alerta de la crescuda del Millars i manté tancades instalal·lacions municipals
  MÉS FOTOS
  Almassora alerta de la crescuda del Millars i manté tancades instalal·lacions municipals - (foto 2)
  Almassora alerta de la crescuda del Millars i manté tancades instalal·lacions municipals - (foto 3)
  Almassora alerta de la crescuda del Millars i manté tancades instalal·lacions municipals - (foto 4)

  La reunió de seguiment de l'emergència per gota freda, celebrada en el migdia d'avui, ha acordat mantenir tancades les instal·lacions esportives i municipals durant la tarda d'avui davant la previsió de noves pluges. A més d'aquesta incidència, l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha insistit a llançar un missatge de responsabilitat als usuaris per evitar que s'apropin al riu Millars davant la crescuda que registrarà en les properes hores.

  Galí ha felicitat a l'operatiu de la Policia Local, que durant la nit ha registrat 22 avisos, 12 d'ells relacionats amb problemes de clavegueram i resolts en unes hores. Tres efectius del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) van treballar de matinada al costat dels agents de Policia Local i Guàrdia Civil per minimitzar l'acumulació d'aigua en casc urbà i platja.

  En el matí d'avui Galí, igual que anit, ha visitat el grup Fátima, els accessos a Almassora, l'el districte marítim i col·legis i instituts per comprovar l'efecte de la gota freda. “A pesar que goteres i acovardeixis puntuals en garatges suposen una molèstia important per els qui els sofreixen, estem satisfets del resultat de l'operatiu en les primeres 24 hores i els equips de neteja estan treballant sense descans per reobrir els espais tancats”, segons l'alcaldessa.

  Si es compleixen els pronòstics, Almassora reobrirà demà les instal·lacions municipals que habitualment operen en dissabte. A més, una vegada finalitzat el temporal, el Servei Esportiu Municipal (SEM) fixarà dos diumenges per obrir la piscina municipal i compensar als usuaris que s'han vist privats d'aquest servei amb motiu de les fortes pluges. Per la seua banda, Lluïsos Almassora manté la missa i processó previstes per a aquest diumenge a partir de les 11.30 hores a l'església de la Nativitat.

  En aquests moments, el terme municipal d'Almassora registra els següents talls de vies: pas inferior del camí Benafelí, Camí Fondo, Camí Els Clots i Rambla de la Viuda d'accés a Santa Quitèria. L'acumulació d'aigua en els mesuradors de Facsa entre la vesprada d'ahir i les 13.30 hores d'aquest divendres és de 132 l/m2 en el nucli urbà, 167 al polígon SUPOI-8 (Camí Fondo) i 90 litres a la platja.

   

  Pujar