elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora afronta un agost replet de música i activitats

Almassora afronta un agost replet de música i activitats
  • Concerts, piragüisme, lectures a peu de mar o teatre a la platja durant tot el mes

Almassora no perd el pols cultural aquest estiu, ja que ha programat un agost replet de música i activitats, continuació de la programació viscuda al llarg del mes de juliol.

Concerts, lectures a peu de mar teatre o titelles a la platja són algunes de les activitats de l'oferta cultural i lúdica. Una programació familiar que estarà complementada per les activitats esportives que s'organitzen tant a l'entorn del Millars com en el front marítim.

Cinema a l'aire lliure

Per als amants del cel·luloide s'organitza el cicle familiar de cinema a l'aire lliure, amb diverses ubicacions, en Santa Quiteria, en la plaça Víctimes del Terrorisme i a la platja de Benafeli.

Així, el 5 i 6 d'agost serà la passada de ‘Històries lamentables’, el 19 i 20 serà el torn de ‘Elcano, la primera volta al món’ i del 26 al 27 d'agost es podrà gaudir de ‘A todo tren, destinació Astúries’ el 26 i 27 d'agost. Ja al setembre, serà el torn de ‘Volant junts’ del 2 al 3 de setembre.

Concerts per a tots els gustos

El programa de concerts nocturns continua aquest agost a la platja amb Gala Lírica el 5 d'agost, Planakanta el dia 12, Joy Ena el 19 d'agost, Good Vibes el 26 i Rima Melody el 2 de setembre. Un altre dels plats forts serà el Concert Tribut a Fito i Fitipaldis, que tindrà lloc el 20 d'agost.

A més, s'organitza també un altre cicle de concerts en les ermites del terme municipal. Asi, Arcs al vent tocarà les seues partitures l'11 d'agost en l'ermita del Roser i Francesco Manis el dia 20 en Santa Quiteria.

Així mateix, el 18 i 25 d'agost i l'1 de setembre la biblioplatja acollirà els concordes musicals de la Mar de Cultures i la seua música tradicional.

Marionetes i circ

Per als més xicotets s'organitza el Teatre de Marionetes en el Pla de la Torre a càrrec de la companyia La Inestable. Representaran Caputxeta Roja el 3 d'agost, Albert es va a la recerca de foc el dia 17 i L'aventura marina el dia 31.

D'altra banda, el circ arribarà al parc del Pitillo amb diversos espectacles. El 7 d'agost actuarà Bricomanazas, de Teatre El Somriure, el 21 The Legend del Gran Dimitri i el 4 de setembre serà el torn de Trobadorets.

A més, el 10 i el 24 d'agost serà el torn dels contacontes per la igualtat, que contarñan les seues històries en el mateix parc del Pitillo.

Tallers i lectures

Els qui estiguen descansant pel front marítim d'Almassora podran llogar un llibre en les biblioplatges de Benafeli i el Pla de la Torre, portar als més xicotets a la ludoteca d'estiu o participar en una gimcana de reciclatge el 5 d'agost.

D'altra banda, per als qui vulguen aprendre una mica més de teatre, del 22 al 25 d'agost s'organitza el Curs de Teatre a la Mar.

Ioga, piragüa i natació

A més, prossegueixen les activitats esportives en la zona costanera, on es desenvolupen tallers de gimnàstica per a adults, taitxí, pilates, entrenament funcional, ioga i natació.

D'altra banda, enguany s'organitzen activitats de piragüisme, tant en l'embarcador de Santa Quitèria com en la desembocadura del Millars.

Per a qui siga al poble, allí també s'organitzen activitats de ioga, concretament al parc de Manuel Pesudo.

La programació completa la pots consultar en aquest enllaç.

Pujar