9 d’abril de 2020 9/4/20

Almassora adopta mesures per a previndre el Covid-19

Almassora adopta mesures per a previndre el Covid-19 - (foto 1)
  • Habilita una sala d’espera en el consistori i recomana l’atenció telefònica

MÉS FOTOS
Almassora adopta mesures per a previndre el Covid-19 - (foto 2)
Almassora adopta mesures per a previndre el Covid-19 - (foto 3)

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, i el personal de Recursos Humans, Informàtica, Secretaria, així com una representació de la corporació municipal, han acordat aquest matí l'adopció d'un paquet mesures de prevenció per a la plantilla i la ciutadania que utilitza les dependències municipals amb l'objectiu de minimitzar el risc de contagi del Covid-19.

Entre altres, el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) ha habilitat una sala d'espera en la recepció del consistori, ha limitat l'aforament i ha marcat nova distància de seguretat entre el veïnat que fa cua a l'espera de ser atés. També els taulells han incorporat avisos perquè els usuaris no es recolzen en el mobiliari amb l'objectiu de minimitzar possibles contagis i el servei de neteja reforçarà els punts més sensibles per l'afluència de públic.

D'altra banda, els centres municipals, que continuen operatius íntegrament, incorporaran dispensadors de gel desinfectant. No obstant això, el personal de la casa ha fet una crida perquè la població prioritze l'atenció telefònica enfront dels desplaçaments en persona com a mesura preventiva. Aquesta part recorda que l'ús de la seu electrònica inclou ja tràmits ‘en línia’ com l'empadronament.

“Les administracions hem d'actuar amb responsabilitat i donar exemple amb mesures senzilles com les que hem adoptat aquest matí per a col·laborar en la prevenció de contagis, informar en la mesura les nostres possibilitats i contribuir a minimitzar l'alarma social”, ha assenyalat Galí.

Suspensió

Amb idèntic objectiu han sigut suspeses les classes de la UNED Sènior, el sopar de la fam organitzada per Mans Unides per a aquest divendres, la marxa de l’AECC contra el càncer del dia 29 i totes aquelles jornades i xarrades organitzades des de l'Ajuntament d'Almassora.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar