4 d’agost de 2020 4/8/20

PP: "Almassora acumula reciclatge al carrer sense que el PSPV reforce el servei"

PP: "Almassora acumula reciclatge al carrer sense que el PSPV reforce el servei" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: "Almassora acumula reciclatge al carrer sense que el PSPV reforce el servei" - (foto 2)

  En 2015, PSPV i Compromís van justificar que la pujada dels fems  potenciaria el reciclatge a Almassora. Així es desprèn de la memòria de l'alcaldia de l'any 2016, en la qual els ‘dos ajuntaments’  argumentaven que s'havia hagut de pujar la pressió fiscal un 15% per a incentivar el reciclatge i disminuir els quilos de residus sòlids orgànics.

  “L'única cosa certa és que passats quatre anys des que aquell acord, a Almassora paguem un 15% més per les escombraries, és evident que els veïns separen en origen, a tenor de l'acumulació que desborda els contenidors de reciclatge, i que la recollida del reciclatge és sens dubte insuficient”.

  Als dos partits que han dividit a Almassora, Arturo Soler, regidor del PP a Almassora, ha fet una crida “perquè surtin dels despatxos i visquin la realitat del carrer”. La “sensació de que Almassora està bruta no és un sentiment, és una realitat. I lamentablement no s'està fent res per solucionar-ho”.

  Els 800.000 euros que durant quatre anys “PSPV i Compromís han recaptat de les famílies a costa de pujar el 15% el fem, bé podrien revertir-se en la localitat en el reforç de la neteja viària”. “És necessari donar solucions i no donar l'esquena com estan fent els ‘dos ajuntaments’ que han fracturat Almassora”.

  En aquest sentit, des del PP  “reivindiquem sentit comú, compromís amb el treball, convicció de servei públic i esforç per a millorar el nostre poble”. Perquè “PSPV i Compromís han convertit l'ajuntament en un confortable búnquer mentre al carrer els veïns sofreixen les conseqüències de la divisió i la falta de diàleg entre dos partits que només comparteixen el seu desig d'ocupar despatxos”.

  Pujar