5 d’agost de 2020 5/8/20

Almassora acumula 27 jornades de tractament de mosquits en 2020

Almassora acumula 27 jornades de tractament de mosquits en 2020 - (foto 1)
  • El major volum de fumigacions se centra d’abril a juliol

El departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Almassora acumula 27 jornades de tractament contra els mosquits durant 2020. En concret, cinc jornades corresponen als tres primers mesos de l'any, quan la incidència de la plaga és menor i els operaris vigilen l'aparició de larves, i altres 22 entre els mesos d'abril i juliol, època de major afectació que requereix de revisions contínues.

Tal com reflecteixen els comunicats de treball de l'empresa contractada pel consistori, els tractaments es distribueixen per tots els barris del municipi, amb major freqüència en àrees com la platja, on són més freqüents els focus. També la Vila, el circuit de Darremur, les séquies, els col·lectors de la costa, l'avinguda Castelló, Pius XII, Pla del Calvari, Corell o els solars pròxims a l'avinguda Generalitat han estat objecte de tractaments larvicides amb polvorització.

Les últimes intervencions es van produir el dimecres i dijous de la setmana passada amb sengles tractaments a la platja d'Almassora, tant en la zona de Vora Riu com en el tram central i el nord de la costa. Embornals, camins, séquies i solars han estat objecte de pulveritzacions per a aplacar les molèsties dels mosquits, que proliferen en aquestes dates després de les copioses pluges de la primavera i l'arribada de la calor.

Pujar