21 de novembre de 2019 21/11/19

Almassora activa el servei de socorrisme amb tres dies setmanals de bany adaptat

Almassora activa el servei de socorrisme amb tres dies setmanals de bany adaptat - (foto 1)

  L'engegada del servei de socorrisme i salvament en la platja d'Almassora ha marcat l'inici d'una temporada estival en la qual el consistori oferirà bany adaptat durant tres dies a la setmana. Aquesta ha sigut una de les millores fonamentals introduïdes per la signatura concessionària, que gestionarà el servei fins al pròxim 16 de setembre.

  El contracte signat per a la totalitat de la temporada tenen un valor de 71.632 euros i inclou la contractació de vuit socorristes titulats, dels quals un serà també patró d'embarcacions. Aquests professionals seran els responsables de la vigilància del litoral durant la nit de Sant Joan, en la qual estaran operatius fins a la 1.00 hores de la matinada. El servei nocturn també s'estendrà a la vespra del 15 d'agost, en la qual repetirà el mateix horari amb quatre socorristes.

  L'edil de Platges, Amaya Gómez, ha posat en valor les millores en el serveis gràcies a les quals “tota la ciutadania podrà gaudir de la platja aquest estiu amb seguretat” i “podrem mantenir i ampliar programes com ‘Majors a la mar’ per als usuaris de la residència de la tercera edat”. La regidor ha confirmat la seua voluntat de “seguir avançant en la preparació del personal amb la realització d'un nou simulacre de rescat, en el qual participaran també la Policia Local i els serveis sanitaris”.

  Així doncs, l'horari de presència de socorristes en la platja serà d'11.00 a 20.00 hores fins al 31 d'agost. A partir de l'1 i fins al 16 de setembre, la vigilància es realitzarà els de dilluns a diumenge en horari d'11.00 a 19.00 hores. Pel que fa al bany adaptat, l'assistència es prestarà durant tots els dimecres, divendres i dissabtes de juliol i agost entre les 12.00 i les 14.00 hores i entre les 15.00 i les 17.00 hores.

  Cal destacar que la signatura concessionària aporta també els mitjans materials per a la realització dels serveis, tals com una moto d'aigua, un desfibril·lador, ombrel·les identificatives, dues casetes, material de busseig, banderes amb els colors de l'estat del mar, un equip complet de megafonia o farmacioles de primers auxilis.

  ocultar
  Almassora activa el servei de socorrisme amb tres dies setmanals de bany adaptat
  Pujar