elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora activa el pagament de fins a 8.400 euros per autònom per la COVID

Almassora activa el pagament de fins a 8.400 euros per autònom per la COVID
  • El tauler d’anuncis municipal exposa el llistat definitiu d’ajudes directes

MÉS FOTOS
Almassora activa el pagament de fins a 8.400 euros per autònom per la COVID - (foto 2)

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha confirmat l'ordre al departament de Tresoreria per a l'inici del pagament de les ajudes directes d'entre 4.201 i 8.402 euros per microempresa o autònom per la crisi de la COVID-19. El consistori ha publicat el llistat definitiu en el tauler d'anuncis municipal per a informar de les quanties que ingressarà cada negoci durant aquest mes i que formen part del Pla Resistir amb 133 beneficiaris en el municipi.

D'aquesta manera, els tècnics municipals culminen el procediment que aquest dimarts va tancar el termini d'esmena i que va suposar l'entrada en el registre general de l'Ajuntament de les corresponents al·legacions a la proposta de resolució provisional. Estudiades les peticions, l'òrgan instructor va revisar cada sol·licitud segons els criteris establits en la convocatòria i ha publicat el llistat definitiu.

Aquesta relació inclou 96 negocis o autònoms que han justificat el total de la quantitat assignada, inclòs l'excedent. Cal recordar que l'Ajuntament d'Almassora es va comprometre a repartir, en cas de sobrar fons, la quantia sobrant entre tots els negocis amb dret a les ajudes. En la resolució figuren subvencions directes sempre per damunt dels 4.200 euros per sol·licitant.

El llistat inclou també altres 37 beneficiaris admesos que han justificat factures per l'import base però no per l'excedent que els correspon, per la qual cosa el consistori obri un nou termini extraordinari de cinc dies hàbils per a aquells sol·licitants les despeses subvencionables declarades dels quals inicialment no cobrisquen l'import final de les ajudes a concedir. En cas de no fer-ho, l'Ajuntament els abonarà només l'import justificat.

La resolució que figura ja en el tauler d'anuncis ratifica la concessió de la subvenció a aquelles sol·licituds la declaració de despeses de les quals inicial cobrisca tant la quantia inicial com l'addicional, “sense esperar a la finalització del tràmit descrit en el punt anterior”, per a així poder ingressar al més prompte possible els fons aportats per Generalitat Valenciana, Diputació Provincial i Ajuntament d'Almassora a cada sol·licitant.

Pujar