30 de novembre de 2020 30/11/20

Almassora activa amb FACSA la campanya per a previndre rates i insectes

Almassora activa amb FACSA la campanya per a previndre rates i insectes - (foto 1)
  • El tractament, distribuït en sis jornades, afecta a la xarxa de clavegueram

L'Ajuntament d'Almassora i l'empresa FACSA han activat, per sisé any consecutiu, la campanya especial de desratització i desinsectació en la xarxa de clavegueram de la localitat. L'objectiu passa per previndre la possible proliferació de plagues a l'espera que les temperatures pugen pròximament, un dels factors decisius en l'aparició d'insectes.

Els treballs de fumigació, que han començat aquesta setmana en la zona centre del municipi, continuaran cap als barris més perifèrics i es desenvoluparan durant sis dies no consecutius. Els operaris implicats en les labors compten amb els equips de protecció oportuns a causa de l'emergència sanitària per coronavirus.

Entre les zones on aquests dies s'aplicaran els tractaments integrals en el sistema de clavegueram cal destacar el carrer Trinitat, la plaça Pere Cornell, la plaça d'Espanya, la plaça Santa Isabel i el carrer Sant Ferran, així com la zona del Grup Corell, el Grup Fátima i el carrer Boqueres i els seus voltants, entre d’altres.

El regidor de Serveis Públics de l'Ajuntament d'Almassora, Joan Antoni Trenco, així com la responsable d'explotació de FACSA en el municipi, Patricia Agrasar, han traslladat a la ciutadania un missatge de tranquil·litat i normalitat en el funcionament del servei davant la situació excepcional que viu la població per la pandèmia i han assegurat que “es tracta d'una campanya preventiva, amb la qual garantim que la proliferació de plagues no ocasione cap mena de molèstia en la localitat”.

D'igual manera, la localitat manté actius els tractaments per a la prevenció de mosquits amb prospeccions i fumigacions en el nucli urbà i la platja. Cal recordar que l'empresa encarregada de l'operatiu va començar a l'inici de l'any la revisió de les zones més susceptibles a l'aparició de larves.

Pujar