29 de setembre de 2020 29/9/20

Almassora acollirà la preestrena benèfica de la gira espanyola de boleros 'Mis romances'

Almassora acollirà la preestrena benèfica de la gira espanyola de boleros 'Mis romances' - (foto 1)

    La regidora de Cultura d'Almassora, Isladis Falcó, ha presentat aquest migdia la preestrena nacional de 'Mis romances', una funció benèfica que repassarà els boleros més populars dissabte que ve 21 a les 19.30 hores en la Casa de la Cultura. La recaptació de les entrades anirà destinada íntegrament a Càrites, que vendrà les passades a 10 euros en la seua seu del carrer Dos de Maig demà i el dijous 19 en horari de 19 a 20.30 hores.

    A l'acte han assistit el productor local Eliseo Peris i la cantant María Marín Bravo, que ha destacat la picada d'ullet del títol del concert a un dels discos més populars de Luis Miguel. "Mis romances" uneix la veu de l'artista de Jaén al grup de càmera Marxant a través d'una gira de concerts que arrancarà a Almassora i posteriorment viatjarà a Madrid i Valladolid fins a recalar a Japó en 2018.

    Cançons immortals com "Contigo en la distancia", "Cómo han pasado los años" o "Por debajo de la mesa" formen part d'un repertori adaptat per a l'ocasió cap a un auditori més íntim. Els arranjaments de corda són a càrrec dels components del grup de càmera, titulats pel Conservatori Superior de Música de València, que actuarà en la Casa de la Cultura d'Almassora, "un teatre que gens ha d'envejar a altres recintes de gran envergadura i que en aquesta ocasió reunirà a violins, xelos i contrabaixos en un concert de boleros sensual i proper", en paraules del productor.

    La regidora de Cultura ha animat al públic a sumar-se a aquesta iniciativa solidària que portarà fins a Almassora l'assemblatge de la veu de María Marín, que també ha participat en musicals com "Beatles, la leyenda" o "Nino Bravo", amb el grup de càmera Marxant, format en 2008. "El resultat és una nova forma d'escoltar boleros de tota la vida de forma nova i diferent a la qual estàvem acostumats i que sorprendrà al públic des del primer moment", ha destacat Falcó.

    Pujar