1 de desembre de 2020 1/12/20

Almassora abarrota el recinte del IV FES TAM!

Almassora abarrota el recinte del IV FES TAM! - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almassora abarrota el recinte del IV FES TAM! - (foto 2)

  El IV Festival de Teatre, Animació i Música al Carrer (FES TAM!) ha abarrotat de públic la plaça Pere Cornell per a assistir al gruix de la programació dissenyada des del departament de Cultura per al cap de setmana. Una desena d'actuacions a càrrec de huit companyies, unides al bon temps de la jornada, ha propiciat l'assistència másiva de majors i xicotets en aquesta cita.

  Durant el dia de hui estan previstes sis actuacions, dues al matí des de les 10.30 hores, i tres a la vesprada, a partir de les 17 hores. El dia ha arrancat amb ‘L’animalada’, de la companyia Katakrak, i ha continuat amb ‘El carrer és nostre’, una desfilada de músics abillats de negre i groc pel centre d'Almassora que s'ha mesclat amb els transeünts, els participants en els tallers de cuina i el públic assistent a la Fira del llibre.

  Després del descans del migdia, l'activitat tornarà a Pere Cornell amb una nova actuació de ‘L’animalada’ i ‘El senyor dels baldufes’, de Penélope i Aquil·les, que muntat en un tricicarro viatja amb baldufes gegants per a presentar un univers màgic. A partir de les 19 hores arrancarà una nova passada de ‘El carrer és nostre!’ per a tancar la jornada, mitja hora després, amb ‘Memphis rock and circ’, de la Finestra Nou Circ. L'espectacle és un dels pilars del FES TAM! amb sis personatges que combinen números musicals amb circ, malabars, acrobàcies i humor a ritme de rock and roll.

  El festival arribarà a la seua fi demà amb una programació que començarà a les 10.30 hores amb ‘L’animalada’ i el debut de ‘Álex Barti’ i les seues marionetes al migdia i a les 17.30 hores. Es tracta d'un espectacle sense text. Tota la història i la comèdia s'expressen amb moviment i música. A la vesprada també estan programats ‘Pensa en Wilbur’, activitat que impactarà en el públic (literalment) amb els amics Contractura, Estirada i Esquinçament, i Rum Rum Trasto Kards com a tancament del festival amb una carrera de cotxes bojos.

  Agenda cultural

  L'activitat cultural del cap de setmana inclou també l'exposició pictòrica ‘Agustín Alegre. Viatges, una visió de l'artista’ en el Espai Mercat, l'obra de teatre ‘Hansel y Gretel y la casita sin gluten’ a les 17 hores a la Casa de la Cultura i el concert de Pedro Navarro, homenatge a Paco de Lucía, demà a la Casa de la Cultura a les 19 hores.

  Pujar