24 de setembre de 2020 24/9/20

PP: “Almassora rep 8.300 euros del Pla d’Ocupació de la Diputació”

PP: “Almassora rep 8.300 euros del Pla d’Ocupació de la Diputació” - (foto 1)

  A través del Pla d'Ocupació, la Diputació de Castelló aporta 8.317,15 euros al municipi d'Almassora perquè l'ajuntament puga contractar a persones en situació de desocupació. El portaveu del Partit Popular, Luis Martínez, ha valorat molt positivament el programa impulsat des del govern provincial per a lluitar contra l'atur. Per a l'edil, "amb 650.000 euros per a tota la província, el Pla d'Ocupació de la Diputació de Castelló és l'exemple més clar del compromís del president Javier Moliner amb les persones en situació de major vulnerabilitat".

  A l'aportació a través del Pla d'Ocupació, cal sumar els 150.000 euros que Almassora percep de la Diputació de Castelló a través del Pla 135, una quantitat que es triplica respecte l'any anterior.
  Luis Martínez ha assenyalat que "en moments sensibles com els actuals, és important que la Diputació de Castelló estiga al costat de tots els municipis de la província, augmentant la seua aportació i creant programes per a afavorir la creació d'oportunitats laborals".

  "Els destinataris del Pla d'Ocupació són persones que es troben en una situació més vulnerable en matèria d'ocupació, que siguen demandants actius d'ocupació en els centres del SERVEF i els contractes tindran una durada mínima de tres mesos i la jornada laboral serà de, almenys, 30 hores a la setmana. Els treballadors seran contractats per l'ajuntament per a l'execució d'obres o serveis d'interès general i social".

   

  Pujar