21 de novembre de 2019 21/11/19

El PP aconsegueix que Almassora exigisca el cessament "de les retallades sanitàries del PSPV"

El PP aconsegueix que Almassora exigisca el cessament "de les retallades sanitàries del PSPV" - (foto 1)
  • La moció del PP eleva al debat plenari la necessitat de posar fre a la pèrdua d'especialistes que el Centre Sanitari Integrat Pío XII ha patit en mans del PSPV

El Partit Popular va aconseguir ahir que Almassora exigisca el cessament de les retallades sanitàries que el PSPV imposa a la localitat. “El PSPV d'Almassora diu ajustos al que abans deia retallades. Endolceix i maquilla la pèrdua de serveis. I com a representants del nostre poble no podem continuar blanquejant a un PSPV que està privant de serveis als nostres veïns”.

María Tormo, regidora i portaveu del Grup Municipal del PP a Almassora, ha aconseguit que la seua moció per a frenar la sagnia de especialitats del Centre Sanitari Integrat (CSI) Pío XII prospere. “Agraïm el suport. Però aquesta moció no ha de quedar-se en una votació plenària. Ha de traduir-se en accions reals que posen fre a les pèrdues que nostres famílies estan patint a Almassora”.

Durant l'estiu, “ja vam veure com el PSPV d'Almassora va tractar d'un ajust el tancament parcial del consultori de la platja”. “Ara hem aprovat aquesta moció que exigeix directament que es reposen les consultes d'especialistes en Pius XII. Esperem que no tornen a maquillar aquesta retallada en serveis sanitaris que no solament afecta a Almassora, sinó que afecta a tota la província i especialment als nostres hospitals”.

En opinió de María Tormo, “la sanitat és un pilar vertebral del nostre estat de benestar”. “No podem permetre que el PSPV ens negue especialistes quan en el Consell han decidit disparar la despesa en nòmines per a pagar a 330 assessors i estan pagant 500 nòmines en una televisió que és deficitària. La sanitat és una prioritat i no pot quedar relegada”.

Des del PP, ha assenyalat Tormo, “continuarem defensant els drets dels nostres veïns, perquè gaudir dels especialistes que en 2011, quan el PP va inaugurar el CSI Pius XII, formaven part de la cartera de serveis mèdics no pot considerar-se un privilegi. Es diu justícia”, ha considerat l'edil.

ocultar
El PP aconsegueix que Almassora exigisca el cessament "de les retallades sanitàries del PSPV"
Pujar