elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP aconsegueix un acord a Almassora per a rebaixar l'IVA de les perruqueries al 10%

El PP aconsegueix un acord a Almassora per a rebaixar l'IVA de les perruqueries al 10%
  • La mesura, que també inclou als gabinets de bellesa i esteticistes, pretén posar en valor la funció d'uns professionals que exerceixen un servei essencial

El Partit Popular d'Almassora ha aconseguit el suport de totes les formacions polítiques a la seua proposta per a rebaixar l'IVA a les perruqueries i salons de bellesa. “Actualment l'impost que carreguen a aquests professionals és d'un 21%. La proposta que defensem i que celebrem que s'haja aprovat per unanimitat al nostre poble retalla l'impost al 10%”.

La portaveu del PP a Almassora, María Tormo, ha valorat positivament l'acord aconseguit per la corporació per a “reclamar al Govern de Pedro Sánchez que rebaixe aquest impost”. Aplicat sobre unes activitats que s'han vist obligades a assumir despeses extraordinàries per a poder continuar exercint la seua labor, “créiem necessari defensar la seua tasca que hui, com el primer dia de pandèmia, ha continuat cuidant de tots nosaltres”.

“A Almassora són molts els professionals que s'esforcen per a aconseguir la nostra millor imatge. Professionals que a més exerceixen amb la seua labor funcions vitals per a molts veïns que han passat per una malaltia o han patit un accident”.

Per això, “perquè es tracta de treballs essencials, esperem que el Govern de Pedro Sánchez atenga aquesta reivindicació”. Per a Tormo, “és una més de les tantes que demanem a un Govern de PSOE i Podemos que ens va garantir baixades d'impostos i hui estem pagant el rebut de la llum més car de la història”.

En aquest sentit, “confiem que l'acord aconseguit a l'Ajuntament d'Almassora a proposta de la nostra moció no es convertisca en lletra morta. Perquè el nostre poble està ja cansat de tanta promesa incomplida”. “Hui el consultori de la platja la reobertura de la qual es va anunciar al juny continua tancat; les especialitats mèdiques del CSI Pío XII desmantellades; el passeig marítim oblidat i la construcció de la pantalla verda segueix sense pressupost en el Consell”.

Pujar