elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora, Vila-real, Onda, Ondara i Laguar primers finalistes autonòmics dels JECV de Frontó Parelles

Almassora, Vila-real, Onda, Ondara i Laguar primers finalistes autonòmics dels JECV de Frontó Parelles
  • Actualment la competició està parada per la situació de la Covid-19, però està prevista que torné arrancar el mes de febrer si la situació ho permet, quan es jugaran les finals provincials d'Alacant i València a més de la fase final autonòmica

Els XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Frontó Parelles es troba en les fases finals de cada província, de moment l'única província que ha acabat la competició provincial ha sigut la de Castelló. Actualment, no es pot competir per la situació de la Covid-19, per la qual cosa caldrà esperar al mes de febrer o març per a reprendre el joc si la pandèmia ho permet.

A les províncies d'Alacant i València no s'ha acabat encara la fase provincial, per la qual cosa de moment no estan certificats tots els equips que competiran en la fase autonòmica. En canvi, en la província de Castelló és l'única que ha pogut disputar la seua fase final provincial, la qual es va jugar el mes de desembre passat. Els equips campions de Castelló que disputaran la fase autonòmica són, Almassora i Almassora A en les categories de benjamins i alevins, Vila-real i Vila-real A en les categories d'infantil i cadet, i l'equip d'Onda en juvenils.

A la província d'Alacant tan sols li falta disputar les finals provincials, que es disputaran quan es puga tornar a jugar, segurament el mes de febrer. Els equips que s'enfrontaran per ser campions en aquesta província són; Xaló A i Orba en benjamins, Laguar A i Ondara C en alevins, Beniarbeig-El Verger A i Ondara C en infantils, Beniarbeig-El Verger A i Petrer o Laguar en cadets, mentre que en juvenils s'enfrontaran per ser campions provincials d'Alacant les escoles d'Ondara i Laguar A. Els equips campions de benjamins, alevins, infantils i cadets es classificaran per a la fase autonòmica, mentre que en la categoria juvenil es classificarà tant el campió com el subcampió a la fase autonòmica.

La província de València és la que més rondes li queden per disputar, ja que en aquesta província fan falta més setmanes de competició per l'alta participació. Tan sols li resten per disputar les semifinals i les finals provincials, en les quals els campions i els subcampions de les categories de benjamins, alevins, infantils i cadets disputaran la fase final autonòmica, mentre que, en la categoria juvenil, tan sols es classificarà el campió provincial. Les escoles que jugaran les rondes que falten en la fase final d'aquesta província són, Moixent, El Genovés, El Puig, Pobla Vallbona, Meliana, Montserrat, Algimia d’Alfara, Massamagrell, Oliva i Vinalesa.

Els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana són la principal competició de promoció de la Generalitat Valenciana, i compta amb la col·laboració de les diputacions provincials i dels ajuntaments de les localitats participants, a més de l'entitat bancària Caixa Popular que col·labora intensament amb aquestes competicions.

Pujar