elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat d'Alacant comença a vacunar 460 estudiants de mobilitat

La Universitat d'Alacant comença a vacunar 460 estudiants de mobilitat
  • Amparo Navarro ha valorat molt positivament el fet que l’alumnat de la UA que estudiarà a l’estranger el pròxim curs viatge amb la pauta de vacunació completa

MÉS FOTOS
La Universitat d'Alacant comença a vacunar 460 estudiants de mobilitat - (foto 2)
La Universitat d'Alacant comença a vacunar 460 estudiants de mobilitat - (foto 3)
La Universitat d'Alacant comença a vacunar 460 estudiants de mobilitat - (foto 4)

El Servei de Prevenció de la Universitat d’Alacant ha encetat aquest dilluns el procés de vacunació dels 460 estudiants que participaran en programes de mobilitat tant durant el primer quadrimestre del curs acadèmic 2021-2022, com durant el curs complet.

L’alumnat està citat al llarg de tot el dia en un procés que està previst que s’allargue fins dimecres a mitjan matí, quan els responsables del Servei de Prevenció calculen que hauran vacunat tot l’estudiantat de mobilitat a través d’una doble pauta de subministrament: la Janssen, d’una sola dosi, per a aquelles persones que han de viatjar l’1 d’agost i la de Moderna, per a l’estudiantat que ho farà a partir del dia 9. En qualsevol cas, el criteri de vacunació l’estableix la Conselleria de Sanitat, que és qui decideix la vacuna que ha de rebre cada estudiant.

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, s’ha apropat al Servei de Prevenció on s’està vacunant l’estudiantat acompanyada de la vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació per al Desenvolupament, Rosa María Martínez i el vicerector d’Infraestructures, Sostenibilitat i Seguretat Laboral, Salvador Ivorra on s’ha mostrat molt satisfeta «perquè els estudiants de mobilitat puguen viatjar amb seguretat» gràcies a la pauta de vacunació completa.

Atès que està previst que la vacunació massiva de la franja d’edat compresa entre els 18 i els 25 anys s’inicie a principis d’agost, l’alumnat que té previst viatjar durant el segon quadrimestre rebrà la pauta d’acord amb el que estableix Sanitat per als seus grups d’edat. L’estudiantat que haurà de ser vacunat en aquest període, rebrà la corresponent notificació per SMS o per correu electrònic de Sanitat amb les indicacions oportunes per a la cita.

Pujar