elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Entrepobles presenten la Guia didàctica emergència climàtica

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Entrepobles presenten la Guia didàctica emergència climàtica

    La Seu Universitària Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4) acollirà dimecres que ve, 15 de setembre, a les 19 hores, la presentació de la Guia didàctica emergència climàtica en un acte organitzat per Entrepobles País Valencià.

    L'acte de presentació comptarà amb les intervencions de Samuel Biener, geògraf del Laboratori de Climatologia de la Universitat d'Alacant i Natalia Riera Manzano, coordinadora de la guia i activista ecofeminista en l'Àrea d'Educació Emancipadora d'Entrepobles.  L’acte serà presentat per la també activista d'Entrepobles País Valencià Nuria Pascual Gisbert.

    La guia, elaborada per Entrepobles i Edualter, és una proposta per a abordar l'emergència climàtica des de la complexitat a partir de diversos llenguatges i mirades, i procura transversalitzar la temàtica en els diferents àmbits i esferes de la vida. Està enfocada a l'alumnat de segon cicle de l'ESO i de batxillerat i es concreta en vuit propostes pedagògiques mitjançant activitats i recursos des de la justícia global. (Guia completa )

    L'acte serà presencial amb aforament limitat (inscripcions per a assistir-hi presencialment) i  també serà retransmès en directe en l’enllaç següent.

    Pujar