4 d’abril de 2020 4/4/20

La tuna femenina més antiga d'Espanya és valenciana i està de celebració

La tuna femenina més antiga d'Espanya és valenciana i està de celebració - (foto 1)
  • L'Estudiantina Femenina de Dret d'Alacant compleix trenta anys i per això organitza el V certamen d'estudiantines ‘Mare Nostrum’

L'Estudiantina Femenina de Dret d'Alacant porta trenta anys tocant concordes i guanyant premis. És la més antiga d'Espanya i compte en el seu haver amb un extens palmarés de premis, viatges i organitzacions de diferents actes. I per a celebrar-ho està organitzant el V certamen d'estudiantines “Mare Nostrum” que tindrà lloc a Alacant el 18 i 19 d'octubre.

El certamen es fa en commemoració del 30 aniversari de la creació del grup, sent així l'estudiantina femenina en actiu més antiga d'Espanya i coincidint amb el 40 aniversari de la Universitat d'Alacant.

En aquesta ocasió, els assistents podran gaudir gratuïtament el divendres 18 d'octubre a partir de les 20:00h d'un cercaviles des de l'Esplanada fins a l'Ajuntament d'Alacant i la posterior ronda en el Patronat de l'habitatge (Plaza Santísima Faç, 5).

Les actuacions de les estudiantines participants seran el dissabte 19 d'octubre a partir de les 18:30h a l'Auditori Fundació CAM (Av. Doctor Gadea, 1) l'entrada del qual de 4€ serà a benefici de l’AECC (Associació Espanyola contra el Càncer) Estudiantines participants en l'esdeveniment seran l'Estudiantina Femenina Universitària d'Almeria, l'Estudiantina d'Enginyers Agrònoms d'Orihuela, l'Estudiantina Femenina Universitària de Salamanca, l'Estudiantina Universitària de Conca i l'Estudiantina de Perits de Màlaga.

Pujar