elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres detinguts a Alacant per robar 1.600 quilos de taronges

Tres detinguts a Alacant per robar 1.600 quilos de taronges
  • Un dels detinguts estava oferint la mercaderia a l'empleat d'una fruiteria

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant a tres persones en dues operacions policials diferents i en l'interval d'una setmana per presumptament furtar més de 1.600 quilos de taronges en camps de la província de València.

Policies pertanyents a l'O.P.R - Motos de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana d'Alacant realitzaven diversos controls incardinats en el dispositiu especial de prevenció de furts i altres delictes contra el patrimoni quan un vehicle que portava la suspensió molt baixa va despertar el seu interés.

Després de donar l'alt al cotxe i identificar al seu conductor van comprovar que tant el maleter com els seients posteriors estaven replets d'al voltant de 600 quilos de taronges. El conductor no va poder acreditar la procedència de la mercaderia, de la qual no disposava ni albarà de compra, ni de cap mena de tiquet ni un altre document que poguera demostrar la traçabilitat del producte, i va ser detingut per un delicte de furt.

Una setmana després, dimarts passat, els mateixos agents del Grup de Motos de la Unitat de Prevenció i Reacció de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana d'Alacant mentre realitzaven diversos dispositius per al control de l'ús de màscara i el respecte a les altres mesures soci sanitàries imposades per la Generalitat Valenciana com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 van observar com un home es trobava oferint diverses caixes de taronges a l'empleat d'una fruiteria, el qual les va rebutjar. En veure als policies l'home es va retirar cap a una furgoneta, quan els agents li van interceptar van descobrir que la furgoneta estava carregada de caixes de taronges.

Tant el conductor com el jove que portava les caixes de taronges no van poder acreditar l'origen de les mateixes ja que no disposaven d'albarà, ni tiquet, ni document de cap traçabilitat. En l'esmentada furgoneta els policies van intervindre al voltant d'una tona de taronges, detenint als dos joves, els quals pel que sembla presumptament les havien sostretes de camps de tarongers en les localitats d'Alzira, Algemesí i Torrent (València).

Es dona la circumstància que un dels detinguts en aquesta intervenció era familiar del primer detingut anteriorment.

Els detinguts amb edats compreses entre els 28 i 32 anys van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció d'Alacant.

Pujar