elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna el Cinefòrum de l’Alcúdia centrat en les epidèmies al llarg de la historia

Torna el Cinefòrum de l’Alcúdia centrat en les epidèmies al llarg de la historia
  • El cicle compleix la desena edició i inclou quatre sessions

El pròxim dimarts 1 de febrer comença una nova edició del tradicional Cinefòrum de L’Alcúdia, de la mà de l’Aula de Cinema i Audiovisual de la UA, dedicat en aquesta desena edició a les epidèmies al llarg de la història, tema que es va tractar en el Curs d’Arqueologia Il·licitana «Els dilluns amb L’Alcúdia».

La sala de projeccions del Centre d’Interpretació de l’Alcúdia (carretera d’Elx-Dolores, km 1’5), acollirà les quatre projeccions que integren el programa d’enguany, totes tindran lloc a les 16.30 hores cada dimarts del mes de febrer. L’entrada és gratuïta i limitada a la capacitat de la sala. Els senyors de l’acer (Paul Verhoeven, 1985. USA-Holanda-Espanya) obrirà el cicle d’enguany el dimarts 1 de febrer. El dia 8 es projectarà Contagi (Steven Soderbergh, 2011. EUA) i el 15 de febrer serà el torn de Pànic als carrers (Elia Kazan, 1950. EUA) El dimarts 22 de febrer finalitzarà el cicle amb 12 monkeys (Terry Guilliam, 1995. EUA)

El Cinefòrum l’Alcúdia és un curs de cinema històric en el qual un expert en la matèria fa una contextualització històrica de la pel·lícula que es veurà en cada sessió i, després de la projecció, comença una taula redona amb la participació del públic.

Pujar