24 de novembre de 2020 24/11/20

El Teatre Arniches acull ‘Birdie’, una potent reflexió sobre les migracions

El Teatre Arniches acull ‘Birdie’, una potent reflexió sobre les migracions - (foto 1)
  • ‘Birdie’ aborda amb elements escènics molt potents el drama de les persones que per diferents motius es veuen obligades a migrar

  • L’obra es representarà divendres que ve, 24 de gener, a les 20.30 hores

L’Institut Valencià de Cultura presenta a Alacant la producció teatral ‘Birdie’, de la companyia Agrupación Señor Serrano. La funció tindrà lloc al Teatre Arniches divendres que ve, 24 de gener, a les 20.30 hores.

‘Birdie ’ és un espectacle multimèdia amb vídeo en directe, objectes, maquetes, 2.000 animals en miniatura, una nova versió d’‘Els ocells’ de Hitchcock, guerres, traficants de persones, una migració massiva i tres ‘performers’ manejant aquest món embrollat amb humor, sentit crític i compromís amb l’ésser humà.

La responsable de la Unitat Territorial de l’IVC a Alacant  ha assenyalat que “aquesta és una producció de contrastos que pretén conscienciar. Una bona part de la població mundial pateix guerres, grans sequeres, desforestacions, costes contaminades, explotació laboral, inestabilitat; i d’altra banda, està aquest altre món, el del consumisme i l’individualisme que amb massa assiduïtat tanca els ulls a drames humans com aquest”. 

Per a Alicia Garijo aquesta obra mostra com “entre un bloc i l’altre, milers d’éssers que, com els ocells migradors, desitgen canviar la seua destinació. Un espectacle on es barreja la crítica, l’humor i els mitjans audiovisuals”.

‘Birdie’ és una producció d’Agrupación Señor Serrano, que té més de 10 anys d’experiència en la producció d’espectacles. Han rebut el Lleó de Plata de la Biennal de Venècia 2015, el Premi Ciutat de Barcelona de Teatre 2017 i el Premi FAD Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals 2016. La Crítica de Barcelona els va concedir el Premi a Millor Espectacle de Noves Tendències 2014 per ‘A House in Asia’ i en 2016 per ‘Birdie’.

Entrades a la venda en l’enllaç següent: https://www.instanticket.es/#/detalle/BIRDIE20@Janto_SAB/ARNICHES

Gener a l’Arniches

Durant el mes de gener, el Teatre Arniches ofereix una varietat de continguts culturals que inclou obres de teatre per a públic familiar, teatre per a adults i actuacions musicals.

A més de ‘Birdie’ dues obres de teatre completen la programació de l’Arniches al gener. Diumenge que ve, 26 de gener, L’Horta Teatre presenta la seua obra dirigida al públic familiar ‘Horta’. I, per a tancar la programació del mes, la companyia d’Alacant ProduCirk, dins del cicle ‘Des d’ací’, farà a l’Arniches l’estrena absoluta de ‘Tupper sex’ el dia 31 de gener.

Pujar