22 d’octubre de 2019 22/10/19

Taiat Dansa i Lluís Homar protagonitzen l’agenda del cap de setmana del Teatre Arniches

Taiat Dansa i Lluís Homar protagonitzen l’agenda del cap de setmana del Teatre Arniches - (foto 1)

  L’Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches d’Alacant un intens cap de setmana d’espectacles de dansa i teatre. Divendres, l’espectacle ‘Canvas of bodies’, dins del cicle ‘Abril en dansa’, que durant tot el mes ha fet diferents propostes escèniques al voltant del món de la dansa, i dissabte, l’esperada obra d’Àngel Guimerà, ‘Terra baixa’, protagonitzada per l’actor reconegut Lluís Homar.

  ‘Canvas of bodies’ tindrà lloc el divendres 12 a les 20.30 hores i és l’últim espectacle de la companyia Taiat Dansa, que es caracteritza per una cerca de nous llenguatges de moviment, l’alteració de les estructures i les tècniques de dansa ja conegudes, i el treball i el descobriment de nous cossos i balls. En aquesta ocasió, des de la diferència, se salta els cànons establits de la dansa o la vida.

  ‘Canvas of bodies’ és una investigació coreogràfica sobre la identitat. Cinc ballarins, cinc rostres, que apareixen en moviment permanent, construeixen una ficció per a narrar un esdevindre del cos. L’escena ofereix una visió panoràmica del pensament individual que es manifesta en un cos a cos constant.

  També dins d’‘Abril en dansa’, diumenge a les 20.00 hores, l’Arniches acollirà l’espectacle ‘The man of Midian’ i ‘Ikebana’, dues propostes de dansa de durada curta que tancaran el cap de setmana amb un programa doble.

  ‘Terra Baixa’ a l’Arniches

  El dissabte 13 d’abril a les 20.30, arriba ‘Terra Baixa’ a Alacant. Aquest projecte de Lluís Homar, que ens presenta conjuntament amb Pau Miró, és una versió per a un únic actor, amb una lectura que no té res a veure amb les representacions conegudes fins al moment. Lluís Homar interpreta els quatre personatges més importants de l’obra, escrita el 1851, que resulta ser el text més conegut d’Àngel Guimerà i més representat arreu del món.

  ocultar
  Taiat Dansa i Lluís Homar protagonitzen l’agenda del cap de setmana del Teatre Arniches
  Pujar