elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sonia Castedo, a judici per irregularitats el Pla General d'Alacant

Sonia Castedo, a judici per irregularitats el Pla General d'Alacant
  • El jutge obri judici a la exalcaldessa d'Alacant i al exalcalde Díaz Alperi, per les irregularitats en les adjudicacions del Pla General

El Jutjat d'Instrucció número 5 d'Alacant ha dictat acte d'obertura de judici oral en el cas de les irregularitats detectades en les adjudicacions del Pla General d'Ordenació Urbana del municipi. En la causa figuren com acusats dos exalcaldes del municipi, Sonia Castedo i Luís Díaz Alperi, i l'empresari Enrique Ortiz, al costat d'altres sis persones.

En el seu acte, el jutge explica que existeixen indicis de la comissió dels delictes de suborn, tràfic d'influències, revelació i aprofitament d'informació privilegiada i corrupció d'autoritats o funcionaris públics, revelació d'informació privilegiada facilitada per autoritat, tràfic d'influències, i corrupció d'autoritats o funcionaris públics.

El jutge considera que existeixen indicis suficients que la planificació del desenvolupament urbanístic d'Alacant es va realitzar per part dels acusats en benefici de l'empresari.

Pujar